-
Youtube na mobu
evo molila bi pomoc u vezi youtuba na mobu, znaci imam aplikaciju za youtub na mobu(mob je lg kp500),e sad mene zanima jel to gledanje a youtubu jako skupo??tj npr jedan filmic od 2/3min kolko bi potrosio??posto ja placam 10lp 100kb na teletu pa ako bi mi neko otprilike rec kolko je potrosnja.......hvala
-
ako nemas neku tarifu na mrezi, onda zaboravi youtube... jer ce te skupo kostat vjeruj mi..
-
oke...a jel bi mogla opce gleat youtube na mom modelu prek te aplikacije???i mogu uzet 10mb za 10kn jer mogu pogleat npr 2/3filmica ono okvirno samo da znam plz reci da znam :D
-
moci ces gledati youtube vide-e na svom fonu preko youtube aplikacije.
-
fala a je ti stevan znas za cijenu otp velim da iam 10mb 10kn na teletu pa ono otprilike xdxd da se ne zezenem prejako hh
-
Za youtube netreba ni aplikacija jer je youtube napravio stranicu prilagođenu za mobitele
-
-
a dobro svejedno mene samo cijena zanima ono otprilike ako netko mi moze rec...jel se ne kuzim previse u to :D
-
Na mobu youtube aplikacija troši manje nego na kompu, ne možeš gledati u HQ ili HD kvaliteti itd i to je ok. Konkretno ovaj video na mobu odnese oko 3-4MB dok je na kompu u HQ skoro 20MB.
S druge strane, ako si na Teletu onda nema potrebe da uzimaš taj 10MB paket kad ti 1MB i ovako košta 1 kn.
-
mislim da ti nije skupo da platis 3kn za neki dobar spot pjesme i sl.
-
e fala puno xlr to me zanimalo....znaci 2/3 filmica muzicka tj neki koncerti il nes tak....fala svima :D...mozete lock