koji uzet od ta 2? posto planiram uzeti u tele2.
bitno mi je da ima dobar zvuk,da se cuje jako.
da se ne greba bas previse
dal oba imaju 3,5 utor za slusalice?
i koje su velicine displaya.
ako su moguca iskustva iz prve ruke
hvala unaprjed ;D
Printable View
koji uzet od ta 2? posto planiram uzeti u tele2.
bitno mi je da ima dobar zvuk,da se cuje jako.
da se ne greba bas previse
dal oba imaju 3,5 utor za slusalice?
i koje su velicine displaya.
ako su moguca iskustva iz prve ruke
hvala unaprjed ;D
Evo ti link na usporedbu specifikacija.
6303 ima nešto veći ekran. 5130 podržava kartice do 16gb a 6303 do 4GB
Po testu na GSMareni 5130 ima nešto jači zvuk
hvala yager,ajmo dalje. ima jos tko kakve informacije?
¸btw dal zna netko,dali su ta 2 mobitela zakljucana za tele 2 mrezu?
Nemoj dabl postati :)
Zaključani su.
Moja preporuka 6303 zbog kamere i većeg ekrana.
5130 izgleda dosta siromašno naspram 6303,ima nešto jači zvuk ali i piskaviji,plastična je i dosta slabijih karakteristika.6303 ima 3.5 utor...nema potrebe da se dvoumiš...
5130 ima jak zvucnik.ima zvucnike sa lijeve i desne strane i odostraga jos jedan.ima ga frendica i dosta jak zvuk ima,al ono totalno glasan.i ljepsi mi je od one druge nokie.mada onaj ima bolju kameru,al za 500kn u simpa paketu ja bih ipak odabrao ovu nokiu
bitno je da ima samo jaki zvuk preko slusalica,zvucnik nije tolko bitan
uzmi 6303... hardverski bolji mob a ima 3.5 mm (kao i 5130) izlaz pa mozes prikopcat sluske koje hoces ;)
izgleda da ce biti 6303 :adminrulz:
6303 ima lijep dizajn. Ne znam u biti koja je ljepša - crna (ne sviđaju mi se plave tipke tj. pozadinsko osvjetljenje istih) ili srebrna. Uglavnom moj glas za 6303.
5130 zbilja ima jak zvuk preko zvučnika, a i preko slušalica probada bubnjiće. Jedini mobitel kod kojega ne možeš držati maksimalne postavke duže od pola sata (moje iskustvo).
Osim toga, 5130 dolazi u previše neozbiljnim bojama. IMO. U biti ako možeš naći srebrnu, može, ali mislim da je kod nas nema. Velika većina su crveno-crne.
6303 kupljen:gun: ja zadovoljan. jedino je minus sta nisu imali crnu boju,pa sam uzeo srebrni.
to i nije neki minus,crna se više prlja,a i ima plavo svjetlo koje po meni ne izgleda baš atraktivno,ja sam imao crnu pa sam promijenio s prijateljem za srebrnu,al to je stvar ukusa...i ne slušaj ono o bateriji kako je ne treba 3x puniti po 12h,ja sam svoju punio i sada može da izdrži 5 dana uz normalno korištenje...
I jel ima stvarno tih zvuk kako pričaju?
Mislim na zvona?
zvuk zvona i nije nešto posebno jak, ali nije ni tih,sličnu jačinu ima npr. lg ku990,lg secret, veliki broj samsung modela.. nokia e66,i tak dalje. nije kao moj navigator al dobro je...