-
eto postavio sam neku granicu ali postoje neki uvjeti, kao npr. da je riječ o kompanijama tele2 i vip, tarifa najjeftinnija koja postoji.a vi sad mi dajte prijedloge koji je najisplatniji mob za ove pare riječ je o pretplati da ne bude zabune
pomozite ljudi ja sam u višestrukoj dilemi oko toga koji mobitel odabrati od ovih, molim da mi date odgovor brzo jer mi je ostalo jako malo vremena.
hvala na svim odgovorima unaprijed!!!!
-
pretpostavljam da uzimaš u tele2 na pretplatu, da sam ja na tvom mjestu uzeo bi w705 jer ima najbolji omjer ponuđenog i cije te zbog wifija
-
a može li mi netko reći kakav je k850i kao muzički telefon, i jel w705 tj. bilo koji od ovih telefona može imati flash menue ( da skratim jesu brandirani ili ne)
-
većina tele2 mobova nisu brendirani pa mislim da nisu ni ovi.
-
k850 kao muzički telefon je prva liga(pod uvjetom stabilnog softvera)... Zapravo ti je to danas sve isto i walkman brand nekako izbacuju jer sve trpaju (kamera, muzika...) pod jedan model. K850 odličan (fotke mrak, pogotovo s blicom), i ako ti wlan nije nužan uzmi taj ako ga još imaju...
-
ja sam uzeo w705 na pretplatu, ali u t-mobile, i super zadovoljan sam, walkman je odličan, dobiješ s njim 4gb memorije, tipke su dobre, čak mi i klizni mehanizam djeluje vrlo dobro, što me iznenadilo... moja preporuka je w705 ;)