-
iPhone 3GS ili Omnia HD
Ovako ide priča,najprije sam toliko htio Nokiu 5800 XM,pa sam štedio i nešto iskrslo i evo ja raspolažem sa budžetom od cca 2500 kn!
I sad mi je nekako več kad imam te pare bi volio kupiti neki bolji mob sa boljom kamerom.
Šta biste vi preporučili?
Za oko mi je zapeo iPhone 3GS ili Omnia HD!
Ili neki treći?
Hvala!
-
moraš nac nesto trece jer oba modela su oko 3000kn a ti imas 2500kn i nisam siguran dali ces naci jeftinije ali ako nađeš onda moj glas ide za 3gs.
u ovu kategoriju ti ulaze (ako gledamo oglasnik i ako gledamo nesto novije)
htc hero
Nokia e72
ako gledamo nesto starije-
iphone 3g 8gb
sony ericsson x1
Samsung SGH i900 Omnia, 8GB
-
Puno ti hvala na brzom odgovoru.
Ovako,našao sam u Italiji Omniu (HD) za 400 Eura.
Da još malo štedim pa da uzmem Omniu ili da iPhone uzmem u nekom oglasniku?
-
Prati si plavi oglasnik i ostale oglasnike, jer redovito ljudi prodaju 3gs 16gb po cijenama od 2500 pa nadalje. Od ova dva koja si naveo, moj glas ide iphonu, jer je ultra brz, odličan užitak surfanja netom, mnogo odlicnih aplikacija, jednostavan i super kvaliteta slusanja glazbe. Samo budi strpljiv, pregledavaj i naletjet ces sigurno.
-
Znači definitivno iPhone? A Omnia ona prva? Oprostite ako sam malo naporan,ali se nebi volio zaletiti (kao svaki put dosad).
-
Najbolje ti je da sam pogledaš malo po netu reviewe dotičnih mobitela i pogledaš što ti se sviđa. Također, imas i na youtubu puno toga pa si pogledaj. Isto tako, Iphone 3gs novije proizvodnje ti se ne može trenutno potpuno otključat, tj. moraš ga imati stalno upaljenog, jer nakon gašenja ili restarta ga moras spajati na komp te s blackrainom ga upalit. Kao sto rekoh, malo si pogledaj na netu, imas sve kaj te zanima.
-
a gle sa iphone-om neces pogrijesiti,a pogotovo ne sa 3gs modelom ali imaj na umu da jos nije sredeno otkljucavanje da radi na sve kartice jer jos nije doslo rjesenenje za iphone uređaje proizvedene poslije 40 tjedna proizvodnje (prica je duga potrazi malo po forumu),nadalje rijetko ces nac takav 3gs a da nije odmah prodan za 2500kn,gle sve ovisi o tebi ko korisniku,moja preporuka je da ne uzmes samsung hd,bez obzira sto je stroj i pol ali tu je taj symbian sustav koji se i nije nesto iskazo na podrucju touch tehnologije a da negovorim da je malo prevelik,bolje baci oko na htc hero (koji je po meni zanimljiv,kosta oko 2500kn a definitvno vrijedi taj novac),dalje omnia i900 nije uopce losa,dosta je jeftina oko 1700kn,ali kod nje mi se nesviđa samo jedna stvar a to je taj resistive touchscreen,ali opet ako uzmes iphone 3g neces niti tu pogrijesiti jer sam imo 3g i sad 3gs i mogu rec da nema bas znacajno velikih razlika a 3g mozes bez problema otkljucat
-
a jesi razmišljao o omnii II(i8000),po meni jedan od najkompletnijih i najboljih mobitela koji se trenutno mogu kupiti
-
Pa to je taj mob koji sam naglasio u prvom postu.
Razmišljam se dali kupiti onu prvu Omniu i uštediti malo para ili kupiti ovu Omniu II i ne jesti niš dva tjedna?
-
Ak volis igrat igre na mobu,onda nemas kaj razmisljat uzmi iphone i bok,Omnia II je super mob i sve,al nema kapacitivni touch screen koji daje puni bolji osjecaj koristenja moba...
Omniu HD izbaci
kad bi biro izmedju iphone 3gs i HTC hero,uzo bi iphone zbog veceg displaya...
-
Ma gledajte,bit ću vam iskren. Meni je bitno da je mob lijep i fensi. Da kad ga izvadim iz đžepa da ne sliči na LG Cookie,a opet i da nije samo lijep nego da je funkcionalan. Da ja želim instalirati nešto nanj i da mogu (npr Operu,MSN i tako to).
Da ima Wireless i brdo funkcija.
iPhone mi je nekako,neznam..i vrapci na granama ga imaju,svi ga imaju.
-
meni je jako lijepi lg bl40. ogroman ekran, funkcije kolko oces, lijep i nemaju ga svi.
-
Ma preuzak je i nikakav. Nebi tog LG-a.
Ali hvala na savijetu.
-
pa ak ti je greda za pare, uzmi iphone 3g ili jos jeftinije omniu 1 koj je svakako best buy sada.. ima ih dobrih za 1100kn-1200kn..
omnia je atraktivna, ima bolju kameru sa lampicom, navigacija radi super
a opet omnia 2 ima veci ekran i puno bolju rezoluciju i zato je bolje za internet..
sad dal vrijedi 3gs cca soma kn vise od 3g, ili omnia 2 i vise nego omnia 1, to procjeni kolko si voljan izdvojit(kolko cesto mjenjas mob, svakih 6mj izađe noviji soma kn skuplji)..
a dal je bolji mac os ili wm, e to ne znam ni sam, imo oba i ne mogu se odlucit
-
Ovako,uzeo sam Omniu i super sam zadovoljan! Od kamere do sveg. Puno vam hvala za sve..
-
-