-
Prepaid Vip friends 0kn
Nevidjeh nigdje ovaku temu pa da napisem nesto o njoj. Ovo je Vip opcija za sve prepaid korisnike, tocnije omogucava 'free' razgovore sa omiljenim Vip friends brojem, akcija je zapocela tamo negdje 2006 cini mi se a traje i dan danas samo su se neki uvjeti promjenili. Aktivacija usluge se vrsi slanjem sms poruke sadrzaja 0kn na 991 i opcija traje 30 dana ili dok se 'free' minute nepotrose, a cijena aktivacije je 30kn ili 25kn za stare korisnike koji je od prije koriste. Prvo su krenuli sa naplatom od 25kn i neogranicenim brojem minuta u 30 dana bez ikakve naknade za uspostavu poziva, dakle za 25kn si neograniceno pricao mjesec dana, nakon toga su ipak uslugu ogranicili na 1000 min. po aktivaciji s tim da je omogucen neogranicen broj aktivacija mjesecno, da bih nakon toga podigli cijenu aktivacije na 30kn + uspostava poziva 0.25lp, ubrzo su se opet minute smanjile na samo 750 + 0.25lp uspostava poziva + naplata aktivacijskih poruka + ogranicenje na samo 1 aktivaciju u 30 dana + neznam jesam li jos stagod priskocio. Dakle prije ste mogli aktivirati uslugu neogranicen broj puta kada isteknu free minute a sada se svodi sve na jednu aktivaciju mjesecno. Uglavnom uslugu polako sijeku 'do srzi' i samo cekam sta je next. Koristi li tko od vas 0kn? Kakvi su dojmovi itd?
I da, prije je poziv max. trajao 60 min. i veza je se automatik prekidala a sada je poziv ogranicen na 90 min.
-
Koristila jesam i mogu reći koma. Degradirani zvuk. Sada koristim VIP 0 i platim 60kn +0,29 uspostava i vidi vraga degradacije više nema sve kristalno čisto.
Kolege su mi isto rekli da su imali te probleme jer mi nije bilo jasno kako da mi samo sa friends brojem stalno nešto šumi.
-
I meni sumi hehe nekada bas zna da iritira, pa se kao glas osobe gubi, ili se cuje kao nekakvo 'kihanje' ili se pak veza gubi svako malo pa se prekine poziv. Ima Vip tih nekih bugova hehe. E da, i na Vip friends 0kn poziv dodje 0.29lp, i to je poskupilo zaboravih napisat. I ja cu morati da predjem na Vip 0 za 60kn. Jeli jos u paket uracunato 1500min. ili je i to smanjeno?
-
Meni piše 1500 min u moj.vip.hr pa očito nisu smanjili.
-
Uh gadni Vip kako me iritira, ipak skratili na 1000 min. http://www.vipnet.hr/vipme-korisnici/tarifne-opcije + uspostava poziva, nakupi se tu i 100kn samo za tu tarifu.
-
Ovako meni piše
Vipme opcija Vip 0
Ukoliko želite besplatno razgovarati sa svim brojevima unutar Vip mreže aktivirajte Vipme opciju Vip 0.
Vipme opcija Vip 0 je aktivirana
Mjesečni limit od 1500 besplatnih minuta razgovora unutar Vip mreže nije dosegnut
Mjesečna naknada korištenje Vipme opcije Vip 0 iznosi 60 kn.
I mene je ovo iznenadilo jer sam i ja vidjela ovo 1000min.
-
Morat cu aktivirat pa vidjet dali je 1500 ili 1000, ili se to smanjenje minuta mozda odnosi samo za nove korisnike te tarife ili od 1.1.