Najjeftiniji prepaid internet
Ovdje cemo da pisemo o najjeftinijim i najboljim verzijama mobilnog 'wap' interneta kod nasih operatera. Za sada su po mom saznanju najjeftiniji i najpovoljniji Simpa i Vip, kod Simpe 100MB=20kn a kod Vipa je 10kn skuplje, 100MB=30kn. Manje pakete sada necu spominjati jer meni nisu vrijedni spomena tj. nepovoljni su, stoga je bolje uzeti veci paket. Simpa se aktivira slanjem 'besplatne sms' poruke sadrzaja A na 3636, dok se kod Vipa posalje 'sms koji se naplaciva' sadrzaja Surf100 na 792. Vip je drasticno snizio internet pakete pocetkom 6 mj. a Simpa ovih dana tocnije oko 11 mj. Za sada Tele2 ispada najnepovoljniji. Oni su na potezu. Upisite slobodno koja je internet opcija najjeftinija kada saznate za nju.
P.s. Posto koristim Vip i Simpa int.pakete cini mi se da Simpa malo vise 'vuce' internet paket tj. potrosene MB, nekako mi Vip manje uzima, mozda to ima nekakve veze i sa 'naplatom KB' naime Simpa se ravno po svakom KB dok se Vip ravna po svakom 10-tom.
Tele2- i nije bas to tako
Evo sad sam pogledala uvjet koristenja prepaid interneta za Tele2 - ukoliko se koristi obicna tarifa gdje je 1 MB = 0.69 kn, ukljucenje dodje 6,9 kn.
Ukoliko je korisnik na tarifi od 0,69/MB, minimalan iznos za
uspostavu veze iznosi 6,9 kn, a ukoliko koristi tarifu od 0,39 kn/
MB, potreban minimalan iznos jest 3,9 kn.
Mislim, ono ... A onih sugavih 100 kn racunu - samo 20 kn je ukljuceno isti mjesec (znaci max 3 minimalna ukljucenja), a po 10 kn sljedecih 8 mjeseci.