Izvorno postao
GT-R
Da neotvaram novu temu...
Omnia me i nije baš nešto oduševila (mislim sve je OK s mobitelom, ali Windows Mobile me nije nešto oduševio), pa sam htio možda isprobati Android uređaje.. znam da nema prevelik izbor.. nekažem da bih prodao Omniu ili ju mjenjao, već bih samo želio znati za koliko mogu nabaviti neki solidan Android mob, da znam dali da ostanem na WM-u ili ne.. Omnia je odličan mobitel, nestvara mi nikakve probleme, navigacije rade super, wlan, filmovi s titlovima užitak za gledati.. ili ja još nisam otkrio sve što taj mob može ili neznam gdje naći sve što je korisno i dobro za njega.. ima dosta programa (većina ih bilo kada sam ga kupio) , ali većina su mi dosta slični onima za symbian, pa mi je to pomalo razočaravajuće..
Znači zanima me neki Android mob do kojih 2500 kn (iz oglasnika). čisto onako informativno, ako mi se nešto svidi, ko zna, možda i bude nešto od toga..
Kakvi su ovi T-Mobile mobiteli (mislim na G1 i G2 Touch) ? Čuo sam da i nisu baš nešto kvalitetni..
A kakvi su općenito Android mobiteli? Koje su prednosti / mane u odnosu na WM/Symbian? Nemojte mi copy/paste odgovor s neke stranice, htio bih čuti iz prve ruke informaciju..
EDIT: Šta kažete na I7500 Galaxy?
Ima ga do 2000 kn u oglasniku..