http://www.tele2.hr/cps/rde/xchg/tel...aid&mobile=277
Ima li itko ovaj mobac?jel to neka nova marka?kakav je mob?
Printable View
http://www.tele2.hr/cps/rde/xchg/tel...aid&mobile=277
Ima li itko ovaj mobac?jel to neka nova marka?kakav je mob?
Imao sam ih ja na testu, Movens je uvoznik, dosta dobri dual sim uredjaji, nista wow, price&preformance u najboljem omjeru.
zna li netko da li u ovom mobitelu obje kartice mogu radit istovremeno
Mogu:
S iste stranice, o General Mobile DSL1:= Citat =:
General Mobile predstavlja uređaj koji radi sa dvije SIM kartice istovremeno.
:lol:= Citat =:
Sofisticiran i seksi, novi General Mobile DSTL1 za kojim se okreću svi, pogonjen je Android operativnim sustavom.
pretpostavljam da je jedan lockan na tele, a drugi???
i postoji li mogucnost odkodiranja?makar sa onim universal sim karticama...
stvar je u tome da imam 3 kartice, a glupo mi je nosit 3 mobitela...ne treba mi nista posebno na tom drugom mobitelu, samo da baterija traje dovoljno dugo, da ima mp3 za zvuk zvona i poruke i BT...i to je to...
u tom slucaju prodala bih oba druga moba koja imam :D
jel se moze otkljucati ako je zakljucan?
Imaš kineza sa 3 utora za SIM kartice :D
naravno da mogu, vrlo jednostavno se obavljaju pozivi sa jednog ili drugog broja.
tutlek imas bolje rjesenje samsung c5212 ili d880 ili b5702.......to su telefoni za tebe
aj da i ja kazem nesto...
general mobile dst-13 kupljen u t2..
nije najnovije cudo tehike...ali radi sve super....software je star ko biblija ali je sve unutra slozeno logikom...netko bi rekako da je nokia slagala software...potpuno jednostavan meni sa svim bitnim postavkama u koja ulazite i mjenjate sa lakocom ...bas mu nista ne fali...
mali je i tanak....napunio sam ga i cjeli dan tipkam po njemu....od 3 crtice niti jedna mu se u toku dana nije ugasila...jos uvjek je pun..za mene cudo posto sam imao i vece marke razvikanih baterija koje su crkle posle pola dana...
izgled punjaca je smjesna strana povjesti....debeli kabel koji bi mogao podrzati i cjelokupnu kucnu struju...nije bas da su se rastrgali duzinom kabela (60-70cm)...
ne dobivate u paketu micro sd karticu...upute u maloj tekici su katastrofa...nema slika..upute su ravne slaganju atomske bombe.....u biti bezvrjedane upute ....papir u njima vam moze samo koristiti u wc-u...
slušalice nisam probao....
tonovi koji dolaze sa njim vas dovode u napast da ga razbijete...svakako ubaciti druge zvukove....sa blootothoom koji radi savrseno dobro.....
vjerovali ili ne dobra stvar je sto ako stavite zvuk na maximalno probudicete i sve kineze koji su radili taj mob...zaista jak zvuk...morate ga staviti na pola....
kamera je vga..ali koga briga..imam digitalni foto aparat..
sve u svemu.....mobitel koji su radili kineski zidari igrajuci se pravljenja softiciranih stvari radi predobro....za 300 kuna pogodak tko zeli mob koji radi sa dvije sim kartice...