Želim ovaj Sony Ericssonov mob
Počeo je nagradni kviz Želim ovaj mob na Facebooku.
Kviz je na http://apps.facebook.com/zelim-ovaj-mob/sonyericsson i nakon što ga rješiš on ti prikaže koji mobitel odgovara tvojoj osobnosti.
Ova tema je za pisanje komentara o karakteristikama tog predloženog moba koje ti se najviše sviđaju i zašto.
Na temelju komentara bit će izabrani dobitnici mobitela.
Sretno svima! :thumbup:
U trenutno aktivnom krugu kviza pravila su drugačija, pogledaj na http://mobil.hr/nagradne/
Onaj koji će 1.5.2010. imati najviše prijatelja s ispunjenim kvizom dobiva jedan mobitel, a još jedan mobitel dobiti će facebook prijatelj ili prijateljica od te osobe.
SE Satio 4 New Godina regallo
Nevjerojatno. Ispao mi je SE Satio, mobitel koji me očarava od kad god sam čuo za njega.
Uskoro je nova godina.
Prosla mi je počela užasno. Zbog prevelikog unosa alkoholnih pića u moj mladi organizam, probudio sam se u nekakvoj tamnoj šupi u nepoznatom mi gradu (Karlovac). U to novogodišnje jutro bilo je preteško naći bilo koga da mi uopće kaže di sam, a kad sam poslije sat vremena bauljanja konačno saznao di sam, trebalo mi je pola dana da pronađem pravi autobus.
A u đepu sam imao samo jadni Sagem, kojem je naravno o'šla baterija jer nije mogla izdržat ni dan da se ne poljubi s punjačem.
Grozna dosada.
A da sam barem imao ovaj novi Satio. Kao prvo, upalio bi LED svjetlo u onoj groznoj šupi u kojoj sam se probudio, i vjerojatno bi našao vrata puno brže, i to bez da lupim u baš svaki objekat koji se tamo nalazio. Onda bi uključio navigaciju i odmah bi znao di sam, i kako doći do autobusne stanice. Klik na net i vidio bi vozni red autobusa, da ne čekam bezveze cjeli dan na stanici. A onda sve i da moram čekat nebi bio bed. Uz walkman i video player samovanje i čekanje je puuuno lakše. Imao bi vremena i pogledati snimljene video isječke, i lude fotke nasijanih ljudi s neobuzdanog partija kojeg se baš i nesječam.
A kad bi cure vidjele ovoj moderan komad opreme u mojoj ruci, vjerojatno bi dobio i koji broj telefona, a možda bi se i probudio u toplom zagrljaju u nekom normalnom krevetu.
Ako ništa drugo mogao bi provjeriti kakve su cure bile na partiju. Zumirati ogromne 12 megapikselaste fotke da im vidim lice, ili neke druge djelove tjela koji su bitni. ;-)
Ah da. Onda bi se vjerojatno i javio doma da mi se starci ne brinu.
I evo za par dana prolazi i ova godina. Pripreme za nezaboravan party su već počele. Nisam alkos ali ne sumljam da će se opet završiti kao prošli put. Stari ljudi kažu da kako ti prođe prvi dan nove godine da će ti takva biti cjela godina. I nažalost, nisu puno pogriješili.
Zato pomognite mi da ovu novu godinu počnem kako treba. Dajte mi tu nevjerojatnu igračku, koja izgleda kao da je ispala iz đepa nekom vremenskom putniku iz budučnosti.