:thumbup: dajte mi recite koja je razlika između v525 i v550 naravno osim u izgledu nakar se i tu previše ne razlikuje :thumbup:
Printable View
:thumbup: dajte mi recite koja je razlika između v525 i v550 naravno osim u izgledu nakar se i tu previše ne razlikuje :thumbup:
Nikakva. v525 = v500, samo sto je v525 Vodafone-branded (blokiran na VIP ili neku drugu Vodafone mrezu, ima VF naljepnicu i neke VF gluposti u softwareu)
On je mislio na v550 ne v500.= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
mislim na v525=v550??
Mozda mislis e550 a ne v550, ona crna v300
...ili možda v555? :) Daj se izjasni! :)
ne baš mislim na v550 imate sliku na www.hellomoto.com/
Može snimati 12-osekundne filmiće i ima nove dvije igrice (ako je to uopće bitno). The end. Znači,pretpostavljam da su stavili brži procesor samo.
a razlika između v500 i e550?
To, plus su nekaj mijenjali s video/driverom. Zato i ne radi soft od v550 na v525 :retard:= Citat =:
Izvorno postao Brainbug
Malo off-topic:
Puno ekipe misli da bi se sa softom od v550 moglo i na v525/v600 itd. snimat filmie. Upitne kvalitete, naravno, ali ne moze se probat. Jos.
U kontaktu sam s jednim freakom iz Italije koji pokusava rastavit tripletse od v550 i ubacit unutra video-drivere koji rade sa v525/v600 i slicnima, pa probat. Tip je fakat lud, i nadam se da ce uspjet...
Makar,brijem da ni driveri neće puno pomoći jer jednostavno mislim da nije v525 dovoljno brza za normalan filmić. A štoviše, ovak ionak se mogu snimati filmići samo od 12 sekundi tak da ono... Malo mi je to prekratko...
To bez daljnjega... AL' ono, radi se (radilo se) o čistom principu... da se to napravi. PA lako onda kaj niš koristi od toga. Al 'eto, neće ići :(
Brijem da sam postao OGROMNO derište što se tiče ovog moba. Ono, u biti možeš maltane SVE mijenjat i konfigurirat, i sad kad se ovo nemre, smao tražim načina da uspijem... :) :) :spin:
:) da, u tome je "problem"... To svi pokušavaju, rekao bih, promijenit svaku stvar,
bilo to potrebno i korisno ili ne :spinface:
Fakat je v525 "best-buy"... Nisam vjerovao, nakon loših iskustava s Motorolama, ali evo...nemam riječi :D :D :D