novi mobitel, pare nisu problem
Pozdrav svima!
U planu imam kupit novi mobitel, i jako sam neodlucan sto se toga tice, pa vise nisam u trilemi nego u bogapitaj čemu. Dakle planiram kupit na crno (znam jednog lika). Problem je u tome da svaki mobitel koji mi zapne za oko ima prednosti i npr jednu manu, dok je drugi mobitel nema al ima neku trecu i tako u nedogled... Prvenstveno sam zapeo za HTC Hero, onda sam skuzio da je ekran manji od nekakvog "standarda" smartphone-ova i da je za multimediju opcenito bolji iPhone 3g(s), međutim pojavi se n900 koji je po specifikacijama nekako najbolji ali opet postoje neke mane u praksi tipa resetiranje ili vise verzija za razna trzista, osim toga i najskuplji je od svih...
Ono što bi me zanimalo je Vasa preporuka... (pod ovo Vasa mislim na mnozinu :D) Dakako, u obzir moze uci jos neki htc ili stajaznam kakav mobitel, ali ne bih htio da se otvori nekakva beskonačna diskusija, pa cu zato navest ono sto je meni najbitnije. To je podrška multimedije, kvaliteta zvuka (glazbe), dobar internet (preglednik, signal, i ostalo)
Trenutno imam w910 SE, i tek ulazim u svijet smartphone-ova, pa mi nemojte zamjerit ako neke gluposti pisem... Vjerujte mi, pisem ih nesvjesno.
Hvala! pozdrav