Bok zanima me ima li trenutno za kupiti neki mobitel povoljno bilo ovako u dućanu il preko oglasnika a da ima wlan? osim nokie E51.
Printable View
Bok zanima me ima li trenutno za kupiti neki mobitel povoljno bilo ovako u dućanu il preko oglasnika a da ima wlan? osim nokie E51.
Mislim da bi sony ericsson c905 mogao dosta povoljno naći u oglasniku!
......... ;) .........
http://pic.gsmarena.com/vv/reviewsim...marena_005.jpg
moj savjet..ne kupuj wlan mobitele bez flash podrške.
Taj SE se čini zakon samo mi nije povoljan. Ima ga na njuškalo za 1000+ kn.
@i969i zašto to? ako možeš malo objasnit.
Pa zato jer skoro pa sve stranice imaju neki flash u sebi. A ako mobitel ne omogućava nadogradnju flasha badava ti wlan i pretraživanje interneta.
a E51 nema podrske?
izgleda da E51 podržava flash:
= Citat =:
Interna memorija ima oko 130 MB i proširiva je putem microSD kartica. Procesor je ARM 11 na 369 MHz, podržan su i Flash sadržaj, A2DP Bluetooth profil, a model E51 pokreće S60 3rd FP1 Symbian 9.2 operativni sustav.
E51 dolazi s flash lite 2.0 podrškom. Za neke osnovne potrebe će ti biti dovoljno, makar govore da za youtube nije dovoljno i morat ćeš koristiti eksterni program za gledanje youtube filmića (emtube).
mene isto tako zanima
ssamo ja ću uzimati mob u t-comu na flex team 700 ali ne za nositelja nego za članove
mogus reditineki popust za bodove i sl. ali da čujem preporuke z mobove neznam nebi vjerojatno i-phone neog nešto slično
najviše trebam za internet klađenje
5800 nije skupa (u oglasnicima), ima wifi i touchscreen tako da je ljepse surfanje vec na n79 ili n85.... jos instaliras opera mini i miran si....
mozes pogledat i neke uredaje sa WM, ima nekih stariji mobitela strasno jeftinih a sluzit ce svrsi koja tebi treba HTC Wizard (qtek 9100), primjerice....