Sve je rečeno u naslovu.
Do 500 kn.
Sve je rečeno u naslovu.
Do 500 kn.
imam canon mp540, malo je preko 500kn bio kada sam ga ja kupovao prije par mjeseci, tinte 7.5kn...ja zadovoljan
EDIT: nisam vidio da se traze originalne tinte (cijenu sto sam naveo je za zamjenske), moja isprika
@coma ti to govoriš o originalnim tintama, jer Mario kaže da traži sa njima a ne zamjenske??
Ja ne znam da ima jeftinijih originalnih od 45-60kn komad!
OK, meni je važno da budu što jeftinije originalne tinte.
Vuki, koji to printer ima tak "jeftine" originalne tinte?
...sada - koliko "jeftine" misliš - tj. koliko kn. po komadu... jer niti epson više nema jeftinije od 50-60 kn po komadu...
60 kn/kom je super cijena u odnosu na Brotherov koji sam imao.
Ovako, pošto ne znam kako se vrte cijene nisam precizirao cijenu kolko koštaju.
Naime, kupio sam (prvi puta) zamjenske tinte za svoj printer (Brother DCP 117C) i nakon 3 printanja skroz se zaštopao. Rastavljao sam ga, čistio glavu, ove cijevi koje vode boju, same cartridge... ništa. Skroz je crko.
Zato bih htio uzimati originalne. Za taj Brotherov sam plaćao ~430 kn komplet boja (crna, magenta, cijan i žuta).
Zato tražim nekakav printer koji ima relativno jeftine originalne tinte tako da imam barem kakvu takvu sigurnost i kvalitetu.
Printam većinom tekstove mada su česti i referati s puno boja i slika. Fotografije jako rijetko printam.
Čak bih i kupovao zamijenske no da sam siguran u njihovu kvalitetu.
Nadam se da sam bio jasan :D
...:hm: onda nekakav epson bi dolazio u opciju...pogledat ću pa napišem ;) ...
To za zamjenske tinte, koristim običan printer Epson C86 i samo su prve boje bile orginalne, sve ostale zamjenske po 12-15kn. Zna mi nekada stajati da ga nekoristim cijelo ljeto i uvijek ispravan. Imam ga jedno 3 godine. Nisam imao problema nikakvih.
Boje su T0441 do T0444
...evo jedan:
Multifunkcijski uređaj EPSON SX115, printer/scanner/copier
http://www.optimum-online.hr/BinaryL...84/300_300.jpg
Optimum - 379kn
Konikom - 360kn
Links - 400kn
Diskont24 - 367kn
Tinte koje se koriste - T0891 (crna), color - T0892, T0893, T0894
Tinte su po 65kn - makromikro
70kn (crna) i 62kn (color) - Links (link na cjenik - skroz pri kraju)
...eto, mislim da bi ovaj zadovoljio tvoje potrebe ;) a original tinte su relativno pristupačne...te može poslužiti i za nekakav bolji ispis ukoliko bude potrebe...
Gledao sam malo taj printer, jedan paket catridgea može isprintati samo 100-130 stranica. :(
Evo, dobio malo slobode pri kupnji printera na uvjet jeftine tinte i dalje stoji.
Epson SX415
Ovaj se čini ok, samo ne znam da li može printati po CD i DVD medijima?
Može lock, kupljen SX415 :)
...čestitam, nadam se da ćeš biti zadovoljan...