-
smajlići!
veleuvaženi gurui foruma! znam-novi sam i bolje mi je da sam kuš,ali imam jedan prijedlog! jelse mogu nekako ovi defaultni smajlići (zdesna kad pišem) promijenit! ovi su malo...pa...manje primjenjivi!(**bilni ;D)
recimo - :king: :bunny: :closed: ,a tek ovaj :kitty: , a pošto baš i nevidim puno ženskih članova ovdje predlažem da se i :kiss: makne!
prijedlozi- :eek: :thumbdown: :mad: da se stave bilo bi puno ugodnije reply-jat!
-
...postoji prog. "Get smile" za takve stvari pa ne trebaš ni koristiti forumske... ;D
-
Ali ih onda ne vide oni koji imaju isključeno prikazivanje slika...
Ja bih više volio da se ovi smajliji promijene u neke modernije...
-
A kakvi su to moderniji?? ;D
-
closed obavezno treba :D
Ostali, hmm, neki i jesu glupi, ali zadovoljan sam.
-
phpbb mi ima bolje avatare...
-
Moguće. Mogu se zamjeniti?
-
Mislim da bi valjalo uvest neke nove, jeste da ni ove bas nesto pretjerano ne koristim al cisto da se malo osvijezimo.
-
Koliko ja znam, forum sam uzima smajlije koji se najčešće koriste izvana i stavlja ih u bazu podataka.
-
sam uzima? a znači ovo je ko neki template foruma? forum od misticriver.net isto izgleda!
-
istina, smajlici se uzimaju sa drugih stranica i ubacuju u kod foruma...
vrlo jednostavno za napravit, ali jako dosadno i zamorno!
-
slažem se da bih mogao redizajnirat smajlije. trenutno nemam vremena nažalost za to. što se tiče tog izbora smajlija koji se prvi nude, nisam detaljno proučavao po kojem principu ih forum baš te odabere, a nisam ovako letimično pregledavajući opcije naletio na opciju da ja mogu izabrat sam koje da prikaže u te koje nudi uz reply box a koje stavlja kao dodatne na link..
ja ovo pamtim, pa kad bude više vremena za to, sredit ću neku reviziju.