[N95 8GB] kako podesiti automatsko provjeravanje mailova
Pozz ljudi, trebao bi kratku pomoc od vas. Imam uredjaj N95 8GB i htio bi na njemu sloziti automatsko primanje mailova. Uspio sam napraviti da mi se automatski spaja na gmail i da mi skida i provjera nove mailove (preko Wifi-a), e sad muci me, kad mu to namjestim onda on ocita mail, ali i dalje ostane spojen na Wifi, jedini je mali problem u tome sto to dosta guta bateriju. Jel se moze napraviti da kad se wifi ne koristi 1 min ili tako nesto da se sam automatski iskljuci.
Drugo pitanje je: znaci stavio sam da mi se spaja doma na kucnu mrezu (Home), dali se moze namjestiti da mi se spaja na bilo koji wifi koji mu je unutra poznat,npr. kad sam na faksu da mi se spaja na wifi od faksa, a kad sam doma na kucni wifi (u mobu imam dodane wifi mreze od doma i faksa)
Ovo drugo mi nije bas jako bitno ako se odlucim da mi se spaja na Tele2, ali me muci,opet ono prvo pitanje da mi ne bude konstantno spojen na wap od tele2, da mi ne "jede" novce i da mi ne bude baterija prazna nakon par sati zato jer je ostao spojen... Nadam se da ce mi netko moci pomoci...