Testirali ste neku aplikaciju,vasi utisci!?
Voleo bih da ovde svako od nas opise po neki program ili igru,temu isl. koju smo imali prilike instalirati u nas mob.Da damo neku svoju ocenu na skali od 1-10,da damo savet,kazemo ako smo uocili neku nepravilnost pri radu ili neki tajni cod,da predlazemo dobre stvari i kritikujemo lose.Najkrace da se medjusobno pomazemo!!!
Evo ja cu npr. da predlozim programe:Disco,PhotoArt i Sounder (za sada)!?
U programu Disco,uslikas glavu ili telo nekoga od prijatelja i gledas kako bi on izgledao kao Disco igrac.U simpaticnu muziku,tvoj se prijatelj baca po podijumu.Kod programa mi se ne svidja sto je malo neprecizan i maltene nemoguce je idealno uslikati nekoga,ali je dobra fora koja izaziva osmeh.
PhotoArt od slike napravljene vasom kamerom na mobu pravi umetnicka dela tj. program tu istu sliku radi u nekoliko tehnika i pravaca (vodene boje isl. (zavisi sta odaberete))Meni je program super,mada je malo sporiji i nije toliko zabavan,vise je za umetnicke duse.
Sounder snima vas glas u vec umetnutu zvucnu pozadinu.Npr,mozes da cujes sebe u stali medju ovcama isl.Meni jako drag program,preporucujem ga.