Hej drustvo,
nesto sam nacuo da se moze staviti software od n95 8gb na obicnu n95, ali ne znam da li je to istina ili ne.
Jel zna netko nesto o tome i kako se to moze uraditi?
Bio bih jako zahvalan na pomoci.
Poz svim clanovima
:hrv:
Printable View
Hej drustvo,
nesto sam nacuo da se moze staviti software od n95 8gb na obicnu n95, ali ne znam da li je to istina ili ne.
Jel zna netko nesto o tome i kako se to moze uraditi?
Bio bih jako zahvalan na pomoci.
Poz svim clanovima
:hrv:
mislim da nemožeš.
a neznam čemu uopće stavljati soft od N95 8GB, na običnu N95
napravi update... :D
ne moze se soft od jednog telefona stavljati u drugi
kao sto Ico kaze, zasto bi to radio? ionako nema skoro nikakve razlike u softu
ne bih se složio... uzmi recimo kada se na Sony Ericsson k750i stavljao soft od W800i i još puno puno kombinacija između SE mobitela.
@spuzva_bob
nemozes staviti od n95 8GB ali znam da se može nekak ubaciti onaj neki izbornik iz n96-ice, ono kad okreneš ekran pa ti se lista galerija, radio, glazba itd.
neznam kako to točno napravit ali znam da se može jer na n95 koju sam imao to je bilo, uzeo sam ga prek oglasnika pa je to prijašnji vlasnik stavio na njega. vjerujem da ima na forumu negdje objašnjenje kak se to radi...
Nije isto uspoređivati Sony Ericssone iz K i W serije, i Nokije koje su veoma slične, iz N serije.
U SE se mijenja puno toga, od samog Walkman playera preko još nekih stvari.
Kod ove dvje Nokije sve je gotovo isto, nema veće razlike...
A mislim da to nije moguće napraviti, jer kada se mob spoji s kompom preko PC-a, on prepoznaje model mobitela (N95) i skinut će i instalirat najnoviju verziju softa za njega, a ne za N95 8 GB. Čak i kad bi htio to napraviti, neznam kako, na koju foru?
mozes pokusat :D preko NSS-a stavi ma n95 product code od n95 8gb pa update software.... za posljedice ne odgovaram :D
btw. ko god ima stari soft na n95-ici velika je preporuka updateat ga jer se dobije puno (od zakrpa za razne bugova, a i sam OS poznaje accelometar, tako da vise ne treba instalirati druge programe da bi acc. radio)...
Ma cuo sam da mob radi bolje (brze), i da baterija se manje trosi, pa ono..
Jel mi moze netko objasniti kako ovo preko NSS-a napraviti?
E da, pise mi u mobu da nije updatean ali pise da je verzija softa v. 31.0.017, a vidim da je to zadnja verzija na nokijinoj stranici.. Naravno N 95.