Koji je bolji?Ako imate kakvih iskustava s tim mobitelima?
Printable View
Koji je bolji?Ako imate kakvih iskustava s tim mobitelima?
Samsung ima bolju rezu ekrana, isto tako i veci ekran.. w302 ima manju rezu displaya, ali se ne primjeti, jer je manji ekran.
Baterija bi trebala biti na strani W302, ipak je to glazbeni telefon. mozda cete razocarati zvucnik, ali naviknes se.
W302 bijeli -cista klasika.
W302 mozes nabaviti u super stanju/novi za 300-600kn
dakle, w302.
Definitivno samsung!
Zasto ne sony?
1.Slab zvucnik
2.nema teme
3.sagem platforma
4.manji ekran
5.video snimanje nije bas neko
6.baterija veoma losa,barem je bila na mom w302 koji je sad kod seke!
7.katkad zablokira i ekran zabijeli!
Jedino što mi se svida je dizajn,i pisanje poruka,inace sama kamera nije losa!
Samsung je meni sto puta bolji,ako hoce bolji mob nek uzme samsung,a ja zalim sto sam ikad uzo taj mob jer me osvojio samo izgledom!
znači w302 je ljepši,a samsung bolji
ima ko taj samsung
Cura mi ima W302,kupila ga za 491kn u Vip paketu u 7.mj. Meni je mob oke,njoj super sluzi,ima u njemu 2GB memorijsku karticu i ono,za te pare ne vidim boljeg izbora. A i osobno,meni je lijep mobach(ona ima bijelo/sivi model)
Imam Samsung i potpuno sam zadovoljan sa mogućnostima.Također ima memorijsku karticu od 2 GB . Zvučnici su mi baš uredu i dosta glasni. Baterija mi traje po tri dana, a nije ini tačno da ima samo tri teme. Mogu se dodatne teme skinuti sa interneta i čak samovoljno po ukusu urediti.
Meni je baš ok....
Nekupuj W302 jer je krs, imam ga ja, Vip Vodafone softw, puca svako malo, tipkice su premale i preteske za pisanje poruka, a meni su se sve i izbrisale. Ekran je nula, ja sam se totalno razocarao u mob. Pokusavam ga se rijesit ali ga nece nitko. Baterija mu je super i dugo drzi ali je zvucnik uzas, krci itd. barem je 50% losiji za razliku od K800i tako da kad stavis slusalice imas da padnes u depresiju ako si se navikao na dobar zvuk. Ako sta treba pitajte. Za Samsung neznam kakav je nazalost.