-
Nokia E52 ili E71/72
NOKIA E52 ili E71 ili E72
ako zanemarimo fizičku razliku između E52 i E71/72, mislim da se mogu usporediti.
(trenutno imam BB 8300 kojem je došlo vrijeme za mirovinu nakon 2 g. teškog rada), po izgledu i tipkovnici logičniji izbor za nasljednika bih bile E71/72.
E sada, koliko sam sam pročitao E71 je solidno nahvaljen mob, E72 je nasljednik, duplo brži procesor, jača kamera, jača memorija i itd..ali da li je to vrijedno 1000 kn razlike u cijeni!? barem kako se cijene kreću po oglasnicima!
Po meni alternativa je E52, koja je karakteristikama slična E72 osim razlike u tipkovnici, a cijenom E71. Kako sam do sada imao samo jednu Nokiu N70, i bio totalno razočaran njome, spora je bila do bola i nazad, želim čuti mišljenja vas Nokia fanova, glede ova tri telefona! pričekati malo, dok cijena ne padne E72 i kupnjom biti miram opet 2 g. ili izabrati jednog od E71/E52!
-
Ja sam bio strašno skeptiičan prema symbianu baš zbog te N70 koja je bila spora do bola. I tako mu uletila prilika i uzeo E52, mobitel je super, brz sve..doduše otišao mi je zvučnik pa je sad na servisu, ali, mislim da to nebi trebala biti nikakva prepreka...sve drangulije koje mobitel ima u sebi, rade bez ikakve greške..
-
Za E72 neznam no E71 ti mogu samo toplo preporucit,baterija odlicna,navigacija ako originalna ne odgovara stavis Sygic ili Garmin.
Tipkovnica isto zaslon takodje.Dok ga hakiras mozes instalirati koje kaj.
Kaj se tice samih Symbian programa vecina ih odgovara bez obzira kaj je vodoravni zaslon jedino ako hoces javu instalirati treba rezolucija 320-240 no toga ima u izobilju.
-
...u vezi E52 dosta toga imaš napisanog na sljedećem linku - http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=64513 pa pročitaj ;) ...