Planiram kupiti novi mobitel ali nemogu se odlučit!!
U izboru su: sony ericsson p900
nokia 7610
motorola mpx 200
samsung sgh d410
Eto ako bi mi netko mogao dat koji savjet da si muke skratim... :spin:
Planiram kupiti novi mobitel ali nemogu se odlučit!!
U izboru su: sony ericsson p900
nokia 7610
motorola mpx 200
samsung sgh d410
Eto ako bi mi netko mogao dat koji savjet da si muke skratim... :spin:
Uzmi šešir, stavi papiriće unutra, zažmiri i izvuci. Bilo kojeg izvučeš nećeš pogriješiti
Biram nokiu ili motorolu,iako su svi super,nekeko me ovi više "privlače"...
7610-ica ima odličnu kameru...
Izbaci p900 ili ako možeš biraj p910...a nokia 7610 je meni najbolja:thumbup:
Samsung bih ja izbacio jer nije Symbian ako se ne varam, Motorolu jer nema kameru, P900 bih zamjenio sa P910i i onda ostaju P910i i 7610. Onda odluči: veći touchscreen ekran ili MPix kamera.
P900/p910....
pogledao sam na vipnet stranici modele i kolko vidim imaju samo p900, jel zna tko kada će u prodaju p910???
Touchscreen je stvar za sebe! Ako si bio korisnik PALM ili IPAQ igračkica onda dileme nema! P900 ili još bolje P910!
p 910 je u vipu za par dana
Ajd SUPER ak je ta inf. tocna. Bio sam jučer na INFO sajmu i gnjavio ih na VIP-ovom standu da mi kažu kad će jer sam nestrpljiv JAKO! Rekli su da će za koji tjedan a sony ericsson standu rekli su da će za mjesec dana. :(
7610 definitino.. ako te zanima objasnjenej kontaktiraj ma na khideg@vip.hr.. da sad ne objasnjavam ako te uopce ne zanima.
= Citat =:
Izvorno postao khideg
ma objasni i tu, nemoj preko maila, neko će poslije naletiti na ovu temu pa će mu biti od pomoći :comp:
...pa napiši ovdje jer se ipak tiče teme,jer će netko nekad naletiti ovamo i vidjeti što drugi misle o tim mobovima...= Citat =:
Izvorno postao khideg
Da, 7610 ima dosta dobru kameru. Ali kad sad kupuješ, onda rađe razmisli o 6630 što se tiče smarthphone-a, a ako ne mora biti, SE S700 je jako dobar.
ma motorola je zakoooooooooon!!!!!!!!!!!!!
ajd dobro:
moj pogled na 7610
Kamera 1megapixel rezolucija 1152x864. Odlican dizajn, neki gundaju zbog tipkovnice i rasporeda ali tipkovnica je odlicna brzo se pisu poruke nema pogresaka, a navikavanje je gotovo 1 dan, ma prekticki toliko dobra tipkovnica da se ne treba navikavati na nju, tipke fino leze i osjeti se kad uhvati tipka.. nesto super.
slike odlicne kavalitete, i ostrine.. jedino pri manjem svjetlu, ne ocekujte cuda.. ali za dan.. predivno, cak dovoljno dobre za izradu pravih fotografija 13x10 cm.
sustav: Symbian: brz i stabilan, takoder puno programa za taj sustav se moze naci na internetu sto me dodatno odusevilo u personaliziranju telefona, stvarno ga mozete prilagoditi svojim potrebama i navikama, ako vam ne odgovara kalendar ima programa koji nadomjestaju doatne funkcije u telefon pa je on gotovo savrsen.
memorija: imaje na pretek, 64Mb se dobije s uredajem a prosirivo do 1gb. RS-MMC kartica, trenutno najveca je 512MB sto se moze kupiti, ali to je i previse.
Mogu se gledati Divix i DVD filmovi.. stvarno ..ono sve sve.. Mpr da ne govorim. jedono je izlaz MONO, a mp3 zvuce izvrsno, cak se mogu staviti i na melodiju zvona..
video: 10 minuta snimke sa zvukom uz poseban program neograniceno snimanje, tj koliko mem ima.. odlicna stvarcica..
mislim da vrijedi svoje pare..