-
Promjena ekstenzije??
Pozdrav, zanima me jedna stvar ako netko zna.Kako promijeniti eksteziju nekog fajla u drugi u cijelom kompu.Da pojasnim,imam 500 GB DivX filmova, a moj DVD plejer prepoznaje titlove sa ekstenzijom .sub Zanima me kako da ekstenzije .srt promijenim u .sub a da nemoram ići svaki fajl pojedinačno..Hvala na odgovoru
-
Kad udes u my computer,odi na tools i folder options.
Zatim u drugom tabu pod nazivom "View" iskopaj "Hide extensions for known file types" i skini kvacicu s te opcije. Apply i O.K...
Sad imas sve fajlove na kompu sa slicnim nazivima tj. na istu šemu. I slika slona se sad zove slon.jpg a ne samo slon kao do sada (primjer). Po potrebi mozes promijeniti ekstenziju opcijom rename tako da pravilnu ekstenziju koristis kako za sliku,tako i za film i ostale fajlove.
Kasnije,ako ti smetaju nazivi sa ekstenzijama,lako vratiš onu kvačicu nazad.
-
Neće ti to pomoći jer nije samo stvar u nastavku (ekstenziji) nego i u formatu. Otvori jedan i drugi Notepadom pa ćeš vidjeti na što mislim. Moraš ga pretvoriti u drugi format, recimo Subtitle Workshopom...
-
Imaš u subtitle workshopu opciju Batch convert, tak da možeš sve konvertirati u par klikova.