-
Sporost Siemensa
Zasto je simens tako spor (bar MT50) ....ponekad mi se popne
naaaa ...da nekazem sto....uzas...
pola sata ucitava da bi poruku procitao....
glupo mi je i sto nema mogusnost brzog pretrazivanja imenika..vec se stisne slovo a onda opet gore dolje do trazenog imena....grrrr.....
da ne govorim o ucitavanju igaraaa...
-
******,s55 je fulj brz(kolko sam cuo)
-
dobro da si reka sad ga necu kupit!
-
Tješi se da je brži od C 55. Na vlasite oči viđeno i provjereno.
Inače spor je samo kad imaš puno poruka , a pretraživanje imenika je takvo na svim Siemensima , osim onih modela koje su preuzeli od Boscha kad su ga kupili ( S 40 , S 42).Važne poruke spremaj u arhivu , a ostale briši i bit će nešto brži. A ako ga središ da radi preko kabla , onda ćeš moći imati arhivu poruka i na PC-u.
-
Meni je ok mislim nije spor valjda zato jer brišem poruke ili spremam u arhivu.:cool:
-
Sve je relativno , vidil sam i bržih i sporijih aparata od MT 50.
-
Mislim da sam postavio post o tome. Kad dođe delivery report, obiše se report, a ući u poruke, tj. ispisati novu ili čitati poruke možeš tek kad mob učita karticu kao pri paljenju. To mu je taj bug:(
-
maaa sfejednooo...naspram drugih mobitela jeee uzasnoooo sporoooooo.....
-
Moj nema taj bug , sw.17 i nema tog problema.
-
..hmm..pa ja sam ga kupio onaj dan kad je pocela SIMPa bozicna rasprodaja.....kako da znam koji ja imam software..?...i kako ga promjeniti..?...
-
Ukucaj ovo *#06# pa ćeš vidjeti koja ti je verzija.
-
i pritisni lijevu funkcijsku tipku :D
-
ja bi piknuo c55, no procitavsi vase postove gubim volju, kaj je fakat tak spor?
-
Vedo
Imam stroj i uopće nije spor.Možda nije najbrži ali je sigurno u zlatnoj sredini na više.
-
pa dobro, koliko love, toliko muzik
-
-
Osim softa u njemu ali Siemens radi na tome...:)
-
u kojem je jeziku napisan software za mob?....
u javi?...