-
Dal se isplati?
Zanima me ima li tko od vas onaj bežični internet kaj se reklamira, vip ili tele2 il slično, na principu usb-a? Htjela bi si uzeti tako nešto kao rezervni net da imam kada idem negdje gdje nemam svoj net priključak? Imam laptop pa bi bilo lijepo da imam i internet...kakve su cijene i brzine surfanja pomoću toga i koji je najbolji od ponuđenih?
-
-
Ti to imaš? Jesi zadovoljan?
-
Imam i zadovoljan sam, radi normalno kao i internet preko žice :comp:
-
Na vipu 5 GB 200 kn, 10 GB 300 kn, ako imaš Carnet korisnički identitet, dvostruko jeftinije. Ja imam 10 GB, brzina dosta dobra, ali samo gdje je pokrivenost HSDPA signalom, onda brzina doseže do 7.2 Mbit/s, prosjek je oko 4 Mbit/s. Dobra stvar. Na T-Mobile-u ti je skuplje: 1 GB 200 kn, 3 GB 300 kn. Tele 2 možeš koristiti samo u većim gradovima, zbog slabe pokrivenosti.
-
Tele 2 je nekako najpovoljniji, ali ako ti treba samo kada negdje ideš a ovisna si baš o netu ili imaš veliku potrebu bolje uzmi na bonove, još ako imaš wireless na laptopu postoji mogućnost i da nađeš otključanu mrežu
-
Neznam, po meni je na bonove skupo. Neznam točno, ali mislim da za 50 kn dobiješ par stotina MB, što se brzo potroši. Bolje uzeti 512 MB ili gigu i platiti manje od sto kuna mjesečno (opet ovisno o operateru) nego na bonove. Ja plaćam 150 kn 10 GB (preko Carneta), na Vipu, i nemam nikakvih primjedbi. Još uz wireless, savršeno. Ako trebam nekakvo veće preuzimanje, imam na faksu besplatan i brz net, spojim se i deri.
-
Nije bas tele2 najpovoljniji. Uz carnet (koju lozinku nije tesko nabaviti i da je nemas) ti je 5gb 100kn
-
Kako da znam gdje je kakva pokrivenost? Dal je HSDPA, 3G, UMTS?
-