Usred pustinje ste, nema niceg osim jedne jabuke i lava koji krece prema vama.. Kako doci u Rim?
:zbunj:
Printable View
Usred pustinje ste, nema niceg osim jedne jabuke i lava koji krece prema vama.. Kako doci u Rim?
:zbunj:
bacim jabuku, jabuka ne pada daleko od jabukovog stabla, pobnem se na to stablo, padne mi kamen sa srca i ubije lava,kad ubijem lava sam na konju, a svi putevi vode u Rim!
Iiiiiii jel tocno????
Točno :klap:
a jeboga sad...
treo si cekat da se ekipa potrga i onda ispast frajer....sad si samo ispo pametan :closed: :thumbup:
Štos stariji od Biblije!
Ima sličan s krokodilom.
Koji? Mislim za nas koji smo mlađi od Biblije :)
Pitanje je: Kako uloviti krokodila pomoću kutije šibica, dalekozora i jabuke?
Odgovor je:...... ;D sutra ću vam reći, ako nitko ne pogodi.
Ajde mucnite glavom!
Prvo pojedes jabuku da ojacas, onda uzmes dalekozor, spizdis ga medju oci i PAF; mrtaf je, uzmes shibice i zapalish si cigaru koja ti se slucajno nasla iza uha ;D
Ne ide ovako...staviš mu dalekozor na oči i kotrljaš jabuku prema njemu(njemu to izgleda kao stjena promjera 100m)...i onda mu staviš ruku na dalekozor...zapališ šibicu i pokažeš mu...on misli da je u paklu i umre od srčanog udara ;D ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao BranX
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa, nee!
Uzmeš dalekozor, okreneš ga naopačke tako da krokodil postane skroz mali, onda ga staviš u kutiju šibica, a jabuku pojedeš ;D
jabukom ga namamiš u kutiju šibica... ;D
Zapalis vatricu, shibicama of skroz, napravis rakiju od jabuke (ako postoji), uzmes dalekozor i u drustvu sa krokodilom, gleas komade koji prolaze pored kaveza :D
= Citat =:
Izvorno postao BranX
pa naravno da postoji :kitty: to sam pil sa 5-6 godina :bunny:
Početak je dobar, ali ne završava tako.= Citat =:
Izvorno postao gog
Dakle da se više ne mučite, nema smisla.
Kao što gog kaže uzmeš dalekozor, okreneš ga naopačke i kako je krokodil onda mali strpaš ga u kutiju šibica. Krokodilu je unutra mrak i on zaspi. Sav sretan jedeš jabuku i ne paziš kuda hodaš, potrkneš se i ispadne ti kutija šibica i krokodil iz nje. Kako se iznenada probudio, ljut je i kako ga više ne gledaš naopačke kroz dalekozor i velik. Počneš bježati i baciš jabuku. A, kako jabuka ne pada daleko od stabla, popneš se na stablo. Padne ti kamen sa srca i ubije krokodila.
Kasno dodjoh,ali evo i moje vidjenje.Lupim ga prvi put jabukom po glavi!Drugi put uzmem kamen (on i dalje misli da je jabuka,glup neki krokodil) i usmrtim ga.Onda uzmem dalekozor i s njim potrazim Andreu,da joj poklonim torbicu od krokodilske koze!!! (znam,znam... dosadan sam,ali... ne ubija se krokodil svaki dan) :throw:
Ovaj smajlic je genijalan...bas pase :D
Poslije bitke svi su generali :lol: