[E63] par pitanja o mobitelu
Danas sam prodao svoju nokiu e71 i kupio bi nokiu e63. Razloh je plastika koja je manje osjetljivija od aluminija na e71 na kojoj sam u mjesec dana uspio ostaviti tragove korištenja. Znam da mobitel dolazi sa siromašnim prodajnim paketom. Telefon radi na istoj platformi kao i e71 koliko sam upoznat. Razlika je slabija kamera i nedostatak integriranog gps modula. Gps modul se može i zasebno kupiti, no nije mi prioritet imati gps. Telefon mogu dobiti za manje novce nego u dučanu i s mobis 24 mjeseca garancije. Karakteriziraju ga mnogi kao uistinu poslovni telefon. E71 me razočarao u nedovoljno fiksiranoj tipkovnici koja je na vrhu u dodiru s display-om probijala svjetlost što me hebeno iritiralo s obzirom na uložen novac. Kod e63 to nisam primjetio. E71 me razočarao i u aluminiju koji je osjetljiv na sve i svašta. Bar je tako bilo na mojoj crnoj verziji. Baterije su identične u oba modela što daje dobru autonomiju telefonu. Zanima me gdje bi mogao kupiti micro usb cabel, a da nije u Mobisu. Ne znam da li mu odgovara car holder od nokie e71! Ima li tko ovaj telefon od vas frumaša da mi pobliže napiše nešto dodatno o telefonu što bi bilo korisno znati. I još jedno pitanje za sve koji su pročtali gore prethodni tekst a odnosi se na nokiu 5800. S obzirom da sam svašta pročitao o dotičnom, vrijedi li taj telefon išta? Zar je kvaliteta istog tako loša ili su to samo prve serije bile loše. Ta mi nokia također ulazi u izbor za kupovinu pa slušam sve prijedloge...:comp: