Zadnjih par dan kad god se logiram na forum i kliknem na "Novi postovi" izbaci mi ono "Sorry, no matches..." Isto tako gore gdje piše "Tvoj posljednji posjet" stoji trenutno vrijeme. Istini za volju još uvijek ljetno. Vjerujem da je to u nekoj vezi.
Printable View
Zadnjih par dan kad god se logiram na forum i kliknem na "Novi postovi" izbaci mi ono "Sorry, no matches..." Isto tako gore gdje piše "Tvoj posljednji posjet" stoji trenutno vrijeme. Istini za volju još uvijek ljetno. Vjerujem da je to u nekoj vezi.
...ja nemam takvih problema...zasad...
hmmm... znalo se meni dogodit u slučaju da sam učitao forum i nisam pozvao 'nove postove' dok je trajao cookie (15 min?)... ako je to, onda je to..
ako nije... jesi li prije tog se motao po mobil.hr a da nisi na forum otišao? možda je još mobil.hr povezan s forumom (ako je da znam jokera gnjavit da to ubije), a onda ti se session cookie postavi i kad dođeš na mobil.hr i ak ne odeš na forum, ubije nove postove...
Meni se to desi samo ako sam na početnoj stranici oko 15min (kako si i rekao) a da ne kliknem na novi post.
A što se tiće zadnjeg posjeta, prema tome i traži nove postove.
Ne, niti jedan od spomenutih slučaja. Koristim Crazy Browser i obično ostavljam da mi pamti posljednje otvorene stranice. Spojim se na net pokrenem Crazy Browser pričekam da učita bilo koju stranicu foruma, kliknem na Novi postovi i dobijem određen broj postova koji su se pojavili od zadnjeg posjeta. I gore desno piše stvarno vrijeme zadnjeg posjeta. Zadnja dva-tri dana kad to napravim gore mi piše trenutno vrijeme kao vrijeme zadnjeg posjeta i normalno da onda nema novih posjeta.
Kod ovog posljednjeg logiranja opet je sve normalno.
eh, meni se ovo isto dogodilo pred par dana. scenarij ovakav:
uletio na forum klikom na bookmark toolbaru u browseru, pa brzo opalio back. dobil sam session ID. onda sam to skuzil da me forum uspio registrirat jer sam bio na brzoj vezi pa sam opet kliknuo na bookmark za forum (dakle, ne 'forward' gumb). dobio sam novi session ID i ostao bez 'novih postova'.
forum se tak ponaša da ti u tom slučaju dodijeli novi session ID i možeš se slikat jer ti prethodnim poništi nove postove. eto, sad ti meni reci jesi li tako nešto slično izveo, pa da je zato ili ćemo zaključit da ti je bez razloga dodijeljen novi session ID...
ne znam može li se to izbjeći, trebao bih malo prekopat dokumentaciju ili vB službeni forum...
Di me nađe čovječe! Ja ne pamtim jučerašnji ručak, a da bi znao nešto od prije dva tjedna. Uglavnom kako sam gore i napisal, samo od sebe se vratilo u normalu i poslije nije bilo takvih problema. Ako se ponovi bit ćeš obaviješten, a za sada pusti to na miru.