Jel ima koji nacin ?
Posjedujem p1i i sad sam zbavio si n97. Imam cca 1300 poruka, volio bih prebacit, kad vec imam prostora da stoje, dal postoji nacin da se to uradi, i kojim putem, hvala lijepa.
Printable View
Jel ima koji nacin ?
Posjedujem p1i i sad sam zbavio si n97. Imam cca 1300 poruka, volio bih prebacit, kad vec imam prostora da stoje, dal postoji nacin da se to uradi, i kojim putem, hvala lijepa.
Uspio sam potpuno sve smsove prebacit sa p1i na n97 bez ikakve stete.Trebalo mi je da skontam dosta... al na kraju na netu nisam nashao odgovor, nego svojim mozganjem.
Samo jos da skontam kako da kontakte prebacim ( a da nije copy-paste)
I da vremena poruka ostaju originalna :))
pa slobodno podijeli i sa ostalima,možda nekom bude korisno
Kontakte probaj (ako ne nađeš lakši način) sa ZYB.
Evo, ovo im piše u FAQ:
= Citat =:
Can I get all my contacts from my own phone on to a new one even if it's a different brand?
Yes, as long as your new phone is one of the over 400 supported phones, you'll be able to sync your contacts and calendar events to your new handset.
Korak 1:
Instalirati nokia pc suite i my phone explorer.
korak 2. sa my phone explorerom exportovat poruke u (zadnja opcija nokia save msg..) nesto tako.. elem svaku poruku posebno snimi na disk, kod mene e:/backup/poruke.
korak 3. na nokia pc suite otvoriti alat za poruke, (telefoni neka budu konektovani na pc suite mode/phone mode)
korak 4. Otici na my messages i kreirat novi folder (sms arhive) unutar programa.. ako bude frka, napravim i ss.
korak 5. otici u windows explorer, obiljeziti sve exportovane poruke, copy, otici na folder kreirani u nokia pc suite ( sms arhive) i paste. Nemojte pokusavat na inbox, sent, draft... tamo paste ne radi.. Kad to uradite, a potrajat ce, kod mene cca 5-6minuta... Otpojiti telefon, uci u sms, my folder, sms arhive.. mark all, move to inbox.
done :)