Evo nezznam koji mobitel od ovih da uzmem pa vi znate bolje od mene
Molim koji mobitel odaberete da i navedete razlog zasto
Printable View
Evo nezznam koji mobitel od ovih da uzmem pa vi znate bolje od mene
Molim koji mobitel odaberete da i navedete razlog zasto
pitanje jedno, šta ne uzimaš ti mob u tele2 na produženje? ako da, oni imaju Hero i HD2 uskoro samo.
ON: uzeo bi Hero, osobno ga i planiram uskoro. razlog: Android OS i dizajn. ostale specifikacije su više manje slične, ova ostala tri uređaju su na WM OS-u. razlike između uređaju su u kameri, memoriji, hardwareu, uglavnom ako gledamo širu sliku sitnice samo.
sve su to vrhunski uređaji i koji god uzmeš nećeš požalit.
Android OS i Windows Mobile (WM) su ti operacijski sustavi (platforme) koji određeni uređaji podržavaju, nešto kao što su Windowsi za PC i npr. Linux.
A vidim neznaš ni sam što biš, tako da nećeš sa ničim možda pogriješiti, odnosno dali se želiš opredijeliti za Android ili WM platformu?
ako želiš biti više "običan" korisnik onda odaberi Android, ako želiš nešto više (ono core) onda možda WM, mada ima prostora i kod Androida. Ma nek te ovo ne zamara. I sa jednom i drugom platformom imaš mogućnosti.
ok...mene ti zanima da ima dobar izgled,onda da ima dobre aplikacije,onako kako da velim da je "nakicen" unutra po startu da su cool ikone...i te stvari ako me kuzis ?
po meni ja bi si uzo WM platformu nekako mi bolja za te stvari koje meni bi trebale
i uzeo bi si onda HTC TocuhPro 2
hm...
Uzmi koji se tebi više sviđa.
Stime da je WM daleko starija platforma i ima hrpa kvalitetnih i korisnih aplikacija kao i mogućnosti, koje ćeš tek morati naučiti. A Android je novi i u razvoju, za njega se tek gradi, mada se nađe ponešto, još sam i ja novi u njemu.
A ono nakičen po startu, ne misleći na aplikacije, mislim da je Android za tebe, mada nije loš ni ovaj novi WM 6.5. Skokni do dučana pa se malo poigraj pogledaj ili po YouTube-u
nije loš izbor i ja sam pikirao na njega= Citat =:
i uzeo bi si onda HTC TocuhPro 2
Čekaj što ti nisi otvorio ovu temu: Windows Mobile 6.5 i Windows mobile 6.1
po defaultu nema niti jedan 6.5 ali postoji službeni upgrade na 6.5 za TouchPro II.
...a kada malo ojačaš tematikom onda odeš na xda i tamo si postaviš ostalo.
...bez uvrede, ali ja bih te molio kada bi naveo sljedeće:
- jesi li ikada imao nekakav smartphone (s WM, symbian)
- kakav sad mobitel imaš
- s koliko novaca raspolažeš
- što ti je bitno kod mobitela
...eto, to su neke sitnice koje bile od pomoći za daljnju diskusiju ;) ...
P.S. i vjeruj mi - NIKADA , ali NIKADA nitko neće znati bolje od TEBE što je najbolje za tebe... ;) ...
..znaci da sumiramo, treba ti mobitel za sminku, nije ti bitno kaj ima... zato se nisi ni trudil naucit kaj o njima, a imas reviewova ko u prici...
odes i kupis najskuplji, dobro bude zgledal i sigurno bude imal cool stvari
Po ovome sto si rekao, uzmi HD ili pricekaj HD2 i to je to. EOD
Po tom pitanju je WM jači.
Ts,Ts koji problemi.
Pa naravno da sa Wm platformom mozes napravit cuda vec sami desktop.
Meny mozes zmeniti tako da od same Wm platforme ostaje sve u pozadini cak niti onaj glupi program za Sma ne moras koristit pa ni vrlo los telefonski imenik a launcher i task manageru necu ni govoriti,full kompaktibilnost sa Officeom je najveci plus.
Ja sam osobno na X1 stavil totalno druge stvari da se mob zamaskira korisnik nebi imal pojma da je to X1 a vecina niti da je Wm platforma.
Kako su ti vec kolege dali preporuke ocito da ti je mob samo sminka (za mene je to grjeh) neces pogrijesit ni sa jednom platformom.
Ako uredaj ne mislis spajati na Pc obavljati sinkronizaciju isl,mislim da ti je Android dobar izbor,inace Wm platforma.
Gle stvarno si novi u ovome.
Zamisli si da si ti napisal neki program i ulozil dane i dane truda dali bi to senkal ili bi probal nekako to naplatiti.
E vidis imas cudo programa koji se moraju platiti naravno ima ih i besplatnih ima i lite verzija i demo verzija.
No Internet je tu i sva vrata elektronike su otvorena (znaci besplatno kaj nije besplatno).
Imas u mom potpisu odlican Site reg je besplatan imas podforum evo direktni link http://www.ipmart-forum.com/forumdisplay.php?f=657
Imas i podforum Android navodno je za njega vecina stvari besplatna (to nisam siguran).
Uglavnom ako hoces nekaj novog i drugacijeg trebas imat prvo volju i zrtvovati vrjeme itd.