Ljudi, postoji li osim originalnih Nokia Maps, Garmin Mobile XT i Sygic još koji navigacijski softver za Symbian S60 3rd?
Printable View
Ljudi, postoji li osim originalnih Nokia Maps, Garmin Mobile XT i Sygic još koji navigacijski softver za Symbian S60 3rd?
nema
za starije verzije je bio, ako se ne varam, TomTom
ali ne radi na S60 3rd
google maps
Da, skida ti karte s neta, tako da ti je potrebna internet konekcija... Evo ti link http://www.google.com/mobile/product...html#p=default
Pogledaj ovo
http://www.google.com/mobile/products/maps.html
tomtom radi bez problema na s60 v3, imas jos navigon, ndrive, route 66
Postoji ti Route66 i Navigion isprobani na mojoj N82 Navigona imam i dalje,oba su dobra za Europu itd za nasu zemlju i uopce zemlje okolo Sygic i Garmin mozes oba dva imat na mobu pa s vremenom kombiniras.
Evo meni je se Sygic pokazao za vece gradove bolji a za manje gradove naselja i sela Garmin.
hey.. ajde da pitam ovdje.. posto cijelo jutro ceprkam po forumima i okolo ( dosada na poslu :P )
Idem u USA.. Atlanta.. imam Nokia E66, i instalirao sam Garmin.. neku verziju.. no moje pitanje.. sta mogu instalirati na mobitel, tj. sta bi mi bilo bolje za instalirati, posto sam vidio da ima Tomtom.. garmin.. google maps.. ove mape one mape.. tamo kad odem , imat cu samo mobitel, bez pristupa na internet... sad.. jel sam otisao OT ili mi netko moze ovdje pomoci ? sta da instaliram, sta je bolje ili losije ? Cityxplorer ? jel to samo jedna mapa ili to radi ako instaliram Garmin City Navigator® North America NT 2010.20 .. ili nema svrhe jedno i drugo... ahmm.. nadam se da nisam nikoga ubio sa ovim svojim postom :P
ps.. kupujem 4GB karticu, ako zatreba, tako da cu imati mjesta za neke dodatne mape ako zatreba....
.. trebam bilo sta samo da se ne pogubim totalno kad odem tamo :P
Garmin + odgovarajuće mape. Imaj na umu da ne možeš dodatno ubaciti mapu na postojeću, nego sve mape koje želiš imati moraš istodobno instalirati.
uz dodatak da google maps onda zaboravi, njemu je potrebna konekcija na net radi karata.
hvala na info
Morat ću ovo isprobati. Za sada sam stavio prije spomenute. Garmin Mobile XT mi pravi problem s prekomjernom potrošnjom baterije (poznat problem s nekim TSR procesom koji se vrti u pozadini i kojeg treba ubiti). TomTom ću svakako morati isprobati, samo da nađem gdje toga ima ...:hm: