Kome se obratiti za postavljanje stupića?
Živim u slijepoj ulici blizu restorana.
Restoran ima kojih 10- 15 parkirnih mjesta 10 metara od ulaza.
No, većina ljudi se sparkira na nogostup na izlazu iz moje ulice (tako da imaju 5 metara do ulaza).
I, izlazeći iz ulice (skoro svaki dan je tako) se ne može vidjeti da li netko dolazi s te "glavne".
Evo skice (:notooth:):
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_5c56fdd4.png
Uglavnom, žuti auto izlazi iz ulice i vidi da crveni "ide na njega" tek kada već izađe na cestu.
A, crveni auti se uglavnom ne voze sporo. :D
Još nije bilo nesreća (ali taj restoran je tu od nedavno), ali svako malo se skoro desi (tj. crveni auto mora naglo kočiti ili skrenuti da zaobiđe- ako ima mjesta zbog parkiranih auta i s druge strane).
Pošto su crni auti krivi za to, vjerojatno bi postavljanje stupića pomoglo (nije tamo ničiji ulaz u dvorište ili tako nešto da bi smetali).
Zanima me da li je netko imao iskustva sa sličnom situacijom (mislim, da je prijavio- ne da se samo uvjerio da to nije uredu :))?
Kome to prijaviti (cestama, policiji, komunalnom redaru... upravi vodovoda ;D- da odem do Super Banditića osobno :lol:)?
Ima li to smisla prijavljivati- tj. postoji li šansa da će netko sagledati situaciju i srediti to?
Trebam li nešto posebno prilagati (da uslikam križanje- makar je skica savršena :notooth: ili tako nešto)?
:respect: