-
[N82] soft problem
prije par mjeseci sam hakirao mob po Icinom tutorialu...zatražio certifikat i sve ostalo.....i sve je super radilo, sve programe sam uredno mogao instalirati...
i sad mi se neki dan počeo blesirati mob (n82)...onaj Jukebox za slušanje mp3-ca dok ga pokrenem i odaberem pjesmu, samo mi se zgasi. Garmin-a sam ponovo instalirao kao i prije, i vidim da ga više opet nemam na mobu...samo je nestao ????
danas sam probao ponovo haknuti mob i to po starim HelloOX i sa novim , te sa signtool i signtool2 ....sve super odradi, samo na kraju dok trebam u ROMpatchu stisnuti Apply, na patchu mi se samo pojavi crveni x
i nema šanse ništa da uspijem.
trebam li možda zatražiti novi potpisani certifikat za mob (mogu li to uopce napraviti kad sam vec jednom zatražio za taj IMEI) ?
pomagaj....stvarno više neznam kaj da radim...bio sam prezadovoljan s mobom, a sad me baš prca u mozak.
e da, išao sam na update softa s nokijine stranice, ali imam gore zadnji...pa sam odabrao Re-install ....i sve lijepo odradi, ali sve ostane isto.
ima li tko kakve ideje što bi moglo biti???
unaprijed HVALA!!!
-
A jesi li napravio hard reset na mobu prije nego si probao ponovno haknuti mob?
Meni je mob pun programa, i pjesama (700) i često ako kombiniram više aplikacija se odjednom samo zbrejka, nakon minute-dvje se sam resetira.
Probaj da napraviš hard reset, i formatiraj memorijsku i onda sve ispočetka stavljaj.
Ako samo napraviš update softa, na memorijskoj će ostati neki podaci zapamćeni od prije (ako program pobriše sve pjesme, slike.. ) i pravit će probleme pri ponovnoj instalaciji programa. Zato treba formatirati memorijsku da se sve pobriše i vrati na tvorniče postavke (mada uvjek gubiš memorije po par megabajta svakim formatiranjem).
-
e jbt na to sam potpuno zaboravio.....evo napravio hard reset i sve super radi....mob leti doslovce :)
puuuuno hvala stari!