Dakle imam problem na n96 kada palim mobitel napise mi ono nokia i dalje stoji... i nakon nekog vremena mi napise: "Uključivanje telefona nije uspjelo"...
Jel zna netko kako se to moze iz cistog mora dogoditi?
Printable View
Dakle imam problem na n96 kada palim mobitel napise mi ono nokia i dalje stoji... i nakon nekog vremena mi napise: "Uključivanje telefona nije uspjelo"...
Jel zna netko kako se to moze iz cistog mora dogoditi?
Iz čistog mira teško, najčešće se događa uslijed neuspješnog otključavanja. Što se događalo sa telefonom, da li si ga update-ao ili na koji drugi način dirao SW?
Mobitel je kodiran na vip, i samo stavio samo da vidim dal mozda radi sa t-mobile... znam par frendova koji su kupili mobove u vipu i radili su im mobiteli na t-mobile.... cim sam stavio t-mobile karticu odmah se to dogodilo.... nisam nista pokusavao otkljucavat i slicno.
Probao sam i bez kartice i sa vipovom i nece... :cry:
ne znam kak to da je kodiran na vip kada svi malo skuplji mobovi su otkljucani u vipu
Prijatelju moj, ja sam imao problema identičnih s N73, a riješavao bih ih tako da prije uključenja izvadim mem. karticu,a kad se tel. uspješno uključi (podigne) umetnem karticu natrag. To je uvijek funkcioniralo.
hmmm... al ja nemam memorijsku u njoj.... izgleda da cu ga morat u servis furat...
Prvo ga formatiraj dok je izgasen stisni zelenu tipku,zvjezdicu i broj tri to drzi i sad stisni tipku za paljenje i sve cetri drzi skupa dok se ne pojavi logo Nokia dalje ga podesi i formatiraj memoriju koja ti oponasa mem karticu.
Taj mob nije sigurno zakljucan kolko znam N86 je.
Vrlo vjerojatno si nekaj instaliral u ovu storage memoriju koja oponasa memo karticu npr temu.
Tek ako ti to ne uspije servis.
nema te sta cuditi u vipu svi modeli koji su skuplji od 1500kn na pretplatu su otkljucani tako da...........
a jbg... nisam znao...
ima sledece problem
kad god pokusam update da uradim preko pc suite tel mi se ugasi i ne mogu da ga upalim nikao bez da ga nosim na servis na neki full flash jel neki ima slicnih problema
hvala
probaj update preko wlana