Postoji li kakva aplikacija za LG Cookie koja bi bila nešto kao Word ili Excel, znači da bi se u samom mobu dao napisati ili urediti neki dokument koji bi se kasnije mogao čitati na pc-u i slično!?Ako postoji barem ime ili linkovitch:respect:
Printable View
Postoji li kakva aplikacija za LG Cookie koja bi bila nešto kao Word ili Excel, znači da bi se u samom mobu dao napisati ili urediti neki dokument koji bi se kasnije mogao čitati na pc-u i slično!?Ako postoji barem ime ili linkovitch:respect:
Sumnjam, mozda ima, al znam da se moze word citat na kukiju (mislim, nisam siguran)
word može, ali je navodno jako loše izveden. sad ime ne znam jel word ili neko drugo.
Cookie ima defaultni program za otvaranje i čitanje dokumenata i zove se Picsel File Viewer i dovoljno dobro otvara Pdf i Word dokumente. Ako otvarate dokument koji sadržava neki font koji ne postoji u programu ,u tom slučaju ne vidite ta slova ali ako je ubačena neka sličica ili clip art, to čete vidjeti! Napominjem,na Cookiju se s tim programom mogu samo otvarati i čitati dokumenti a ne ispravljati, uređivati i pisati nove. Zato sam pitao i dalje tražim neki program,aplikaciju koja će podržavati uređivanje i pisanje dokumenata na mobitelu, kasnije čitljivih i ispravljivih na pc-ju i obrnuto.
Hmm... Eh, pa reko sam da ga mogu otvarat ko LG Shine kaj mi buraz imal ;D al ovo da pise, hmm, nebi znal... Jedino sam imal prije Word na SE-u, al u tom wordu mozes sam pisat, nisam uspel nit jedan otvorit, al ak spremis ono sta si napiso u tom wordu, sprema ga u javu, ne na karticu. Barem kolko sam ja skuzil.
telefoncek ima Picsel File Viewer
pa je to samo viewer i ne mozes editirati sa njim