-
Ne prepoznaje v525?
Priča ide ovak: Mobitel imam točno tjedan dana, i prebacivao sam stalno slike,zvukove i igrice i sve je bilo tip-top... Onda sam počeo prčkat po seemovima radi manjih modifikacija (vanjski display, sms report...) i tad mi se dogodilo ono sranje sa Ringtone styles. Pročitam na forumu kak se riješi taj problem, ali prije toga stavim si par igrica preko Midway-a i odjednom mi se komp smrzne. Ajde dobro, resetiram ja i komp mi više ne prepoznaje mobitel,samo motorola modem prepoznaje (prije me pitao automatski za drajvere i ja sam ga upućivao na PST direktorij kao što je netko predložio). Ja sad stvarno neznam što da napravim da mi komp prepozna mob? Što da napravim da ga opet automatski prepozna? Reinstalirao ja PST i MPT i nula bodova...
Puno hvala
-
Sa seemovima to nema veze, nisi to zeznuo.
A sad kaj je - ne bih znao. Meni se znalo desit da prestane prepoznavat mob, ali to se riješilo restartom PC-ja.
Ako si reinstalirao sve (valjda si prije napravio uninsall, pa reboot, pa install?), trebalo bi sve raditi.
Ne znam, stvarno ne znam... Možda netko drugi...
-
Probaj opet upiknut motorolu u komp, no prije toga nek bude CD koji si s telefonom dobio u CD-romu. Pa kad te pita za drajvere samo mu reci nek ih automatski potraži (ništa ga ne trebaš upućivati jer windowsi prvo pogledaju optičke uređaje za drivere) i on će ih naći u roku keks na tom CD-u i sve bi trebalo šljakati...
-
Ma samo sam upalil i ugasil mobitel... I ukopčam ja to u komp, i pronađe on meni napokon sve one drivere... Nego ima još par stvarčica koje bih htio podijeliti sa vama :)
1. Uspio sam resetirati onaj Ringtones meni, ali time mi se nije ništa riješilo,osim kaj je postavljenu sve na nulu. Brijem da je stvar ovakva: ja sam odmah kad sam nabavio mob, otključao i izbrisao sve one slike i zvukove sa moba (backupirao sam ih prvo, ali su se stvorili pod imenom ~AlertFilexx.xxx). On očito ima u još jednom fajlu na mobitelu popis tih originalnih zvukova,samo neznam u kojem i kak se to resetira (jel su to mozda oni *.db fajlovi u sound folderu? vidim ih samo preko p2k-a). To sam skužio tako da sam išao u Applications/Alarm i kad sam izabirao zvuk, bile su vibre, continental,classic,alarm,par prazna mjesta,jedan zvuk skinut s kompa,pa opet hrpa praznih mjesta, i onda jos jedan s kompa, te prazan prostor... Dakle,mislim da se Ringtone styles zblesiraju baš zbog tih praznih prostora,očito ga traži u mobu i kad ga ne nađe, izađe iz petlje. Oprostite na dugom postu,ali glavno pitanje je : Kako izbrisati taj prazan prostor da mi se mob prestane blesirat?
2. Jesam li otključavanjem slika i zvukova i njihovim brisanjem sa moba izgubio garanciju? Čime se točno gubi garancija?
Puno hvala na strpljenju
-
1. da, ima MyToneDB.db i TempToneDB.db i treba ih obrisat kad se dodaju (brišu) fileovi preko p2kman-a.
2. to ti ne znam. Teoretski, ti si prčkao po mobu i brisao stvari koje su striktno rečene da ne treba brisat (bile su zaključane). Mislim da bi to to uništilo garanciju. Al opet, pošto imaš backup, možeš vratit fileove nazad i uključit im readonly atribute, pa ovi na servisu (zlu ne trebalo) ne bi trebali skužit ništa... (to mislim, al ne mogu bit 100% siguran)