Planiram si uzeti jedan od ta dva modela, no ne mogu se odluciti... uglavnom, najbitnija mi je kvaliteta zvuka i memorija, pa me zanima sta vi mislite? :hm:
Printable View
Planiram si uzeti jedan od ta dva modela, no ne mogu se odluciti... uglavnom, najbitnija mi je kvaliteta zvuka i memorija, pa me zanima sta vi mislite? :hm:
memorija ide na kartici tako da ti to nije problem ni kod jednog ni kod drugog,na em, isprobano ide 2gb,a kažu da možei 4,a za ovu 2700 ne znam ,ali s obzirom da je to noviji mob vjerovatno nema problema.Zvuk je na em sasvim Ok,a na ovoj drugoj ne znam, stoga ako ti je muzika najvažnija idi na ovu music zbog onih tipki i ostalo...:drink:
Cuo sam zvuk na na nokiji 2700 i stvarno je kvalitetan i glasan... ne znam kakav je na 5130? Da li ima poseban zvucnik za glazbu?
I ja planiram uzet taj,al nemogu se odlucit bas.5130 mi je ljepsa,i da.taj mobitel ima tako glasan zvuk da nemos vjerovat,ima zvucnike sa obje strane ekrana,ako ne i na poledini(nisam siguran) al zvuk je predobar tak da cu si ja mozda uzet taj,jer zvuk je preglasan,odlican.jedino mi kamera nije bas nest dobra.mada je 2mpx
A koliko sam cuo da je 2700 noviji model, samo sto nema cip za glazbu koji ima 5130.
Pa je 2700 je noviji.al to za mene nema veze.ja isto kad ocu kupit,kupio bi 5130 samo zbog tog zvucnika glasnog i zbog izgleda.2700 mi nije bas nest
Lijepa.al 5130 je ipak express music.i da snima video u rezoluciji,320x240..to je dobro...
A kuciste? Kakve je kvalitete?
@CISKO napisal si Nokia EM valjda mislis xm ako da ona je bolja od 2700.
Osobito zaslon u krajnjem slucaju 2700 je jeftiniji mob i cilja na drugu grupu korisnika od 5130.
Zena si je jednu 5130 zahrckala pa sam joj kupil 2700,kaze da je kaj se telefoniranja 5130 bolja a i zaslon dok je na suncu na 2700 nikaj ne vidi. Baterije i vijek trajanja je identican naravno ovisi i o navikama korisnika.
Dali itko zna u kojoj rezoluciji ovaj mobitel snima video? Dali u 320x240 ili ko i obično?i kako se pisu poruke,jeli lagano ili je tipkovnica teska za pisat.pitam jer me tipkovnica podsjeca na onu od nokie 1680,a na toj je zbilja tesko za pisat...pa ako iko zna
Mislim na 2700,kako se poruke pisu?jel tipkovnica bas gumirana il se lagano pise.ma neda mi se ic do grada da vidim samo to,nego da mi neko kaze!jer imo sam onu 1680 i poludio kak je tesko za pisat bilo!a ima bas gumiranu tipkovnicu,pa neznam jel i ta nokia ima taku.jer se sad dvoumim da uzmem taj mob opet
5130 po specifikacijama koje tebi trebaju je bolja.
Ma uzeo sam si na kraju Nokiu 5220 XM, slicnih karakteristika kao 5130 al nekako mi bolje izgleda... pomalo spaljeno... :)
To si u pravu,definitivno ne izgleda "normalno":spin: