-
SE X1 vs Htc Diamond2
Imal sam vec dilemu i kupil nekaj rabljeno ali ne podrzava Wm 05 ili 06 pa moram nekaj uzeti,ovo mi trenutno izgleda najbolje.
Android necu dok ne bude potpuno kompaktibilan sa Officom,a Nokia mi ne moze nikaj bolje ponuditi od N82 kaj vec imam.
Dakle u dilemi sam koji od ovih uredaja uzeti u Vipu.
Htc plus: velik zaslon,kamera 5mpx (manje vazno),Wm mobile steceni ugled.Dalje???
Htc minus: nedostatak pravih hardvare tipki osobito centralna tipka,baterija slaba 1100 mAh? (kakva je praksa)? Klasicna uticnica za slusalice?
X1 plus:qweryti tipkovnica (nije tolko bitna ali nije nikako na odmet).
Baterija 1500 mAh. Za mene jako pozitivno puno hardware gumbi.
X1 minus: slabija kamera (nije tako strasno)?
Nepoznanica kako se nosi sa instalacijom dodatnih programa za Wm platformu,nepoznanica Gps.
Vazna mi je stvar naravno cijena Htc na jednu godinu produljenje 2799 kn a X1 isto na jednu godinu 2399 kn (na dvije se ne isplati za oba)
Molim po mogucnosti samo preporuke i kritike od korisnika doticnih uredaja ili od onih koji su ih bar neko vrjeme koristili.
Trenutno me nikaj drugo ne zanima,unaprijed hvala.
-
Ukratko, X1 sam imao na testu kao i Touch Diamond 2, mogu reci da je X1 brzopleto napravljen, sto znaci dosta los slide (nama na testu se klimao nakon mjesec dana), paneli potpuno nepotrebni, nedovoljno prilagodjen OS finger friendly koristenju.
Touch Diamond2? samo hvale, uredjaj je radio korektno, bez ikakvih zastajkivanja i problema. Moja preporuka.
WM platforma, skines program, spojis mob na Active Sync i pokrenes instalaciju (cab datoteke), simple.
Gps? imas softwarea od TomTom-a do meni najdrazeg iGo-a.
Sve u svemu.
HTC plus: finger firendly podesen OS, izvrstan ekran prikazivanja pod suncem, brzina, RAM.
HTC minus- kamera bez bljeskalice, baterija traje 2 dana, uticnica je preko njegovog usb-a,nazalost bez 3.5 mm audio standarda
X1 plus: ne znam,zbilja ne znam... uredjaj je na prebrzo slozen i to dosta lose
X2 minus: rezolucija ekrana, losi slide, nema accelerometar, senzor pokreta koji simulira D-pad je uzasan.
-
@beetleman hvala,moram priznati i sam sam to od X1 ocekivao.
Sa Wm platformom imam dosta iskustva,TomTom mi se ne dopada,nikako bolji je Igo ili Garmin.
Kaj se tice programa i Active synca i to sve imam i znam.
Ovo sa bljeskom na Htc me ne smeta ali baterija,na zalost ga ne mogu isprobati imaju ga samo u kutiji u Vipu a X1 sam malo isprobal,ti paneli me ne diraju uopce to bi iovako nadomjestio sa drugim programima ustvari cijeli desktop.
Kliznu tipkovnicu bi mozda tu i tamo koristil,ne volim ih jer koristim Njemacki i moram stalno za znakove ü,ä,ö stiskati onaj gumb pa trazit ta slova.
Kakva je baterija i Gps na X1?
-
X1
Eto danas sam ipak kupil X1 na pretplatu u Vipu ustvari produzenje.
Prvi dojmovi nije lose moglo je i bolje.
Taj famozni Dpad i Panele sam odmah iskljucil.
A dalje ce ce se pokazati .
Eto imam ga vec 10 ak dana i ne kajem se vec zbog toga kaj mi je bilo kudikamo jednostavnije promjeniti drugi Rom ustvari jezik no na Htc itd.
Kako nema vise komentara moze :tclosed: