'Poludjelo' pozadinsko osvjetljenje na tipkovnici od V525
Kao što naslov kaže, danas sam imao malo 'čudnih' iskustava s pozadinskim osvjetljenjem.
Evo o čemu se radi - kad bi recimo pisao poruku pozadinsko osvjetljenje se malo pali, a malo gasi, kako stisnem koju tipku, bez nekog određenog uzorka. Isto se događa u meniju pa čak i pri samom otklapljanju telefona, kad bi se svjetlo trebalo uključiti, meni se nije (u više navrata), iako je zaslon uredno svjetlio. Pa malo navigiram po meniju, tu i tamo se upali, pa se odmah zatim ugasi i tako... uglavnom kao da je osvjetljenje tipkovnice imalo 'žutu minutu' (probao sam ugasit i upalit mob, ali nije pomoglo).
Sad zadnjih 15-ak minuta je sve OK i nema nikakvih problema, radi kak bi trebalo, uglavnom neki bug je sigurno u pitanju, sad dal je softverske ili hardverske prirode, ne znam, no s obzirom da sad sve radi više mi 'smrdi' na softver.
Telefon je star 10 dana i ništa nije prčkano po softu, onakav je kakvog su mi ga u VIP-u dali. Velim, sad sve radi kak treba (a što je najbolje sve je postalo OK čim sam nazvao servis RAM3 da pitam di su i do kad rade - tipično :) ), ali neugodno me iznenadilo ovo iskustvo. :-/
Jel netko imao sličnih iskustava i kako je izašao na kraj s tim? U slučaju da mi se ovo blesiranje osvjetljenja ponovi sigurno ću ići u servis (jer imam garanciju, pa nek se oni s tim hebu), ali čisto me zanima dal je netko iskusio takvo što i koja su vaša razmišljanja o dotičnom problemu.