Da li itko zna ili da li je moguce da se do 31.12.2009. smanjiti pocetna cijena Iphonea u t-mobile tarifama? Sto vi mislite?
U dvojbi sam dal da ga uzmem sad ili da pricekam jos malo...
Printable View
Da li itko zna ili da li je moguce da se do 31.12.2009. smanjiti pocetna cijena Iphonea u t-mobile tarifama? Sto vi mislite?
U dvojbi sam dal da ga uzmem sad ili da pricekam jos malo...
pa pošto apple nikad nije imao politiku spuštati cijene uređaja (dok ne dođe njihov nasljednik) mislim da sadašnja cijena iphona neće pasti skroz do ljeta tj. objave novog iphonea.
jel se očekuju kakvi božićni popusti?
Prošle godine nije bilo nikakvog posebnog popusta povodom Božića/Nove godine u T-mobileu, a s obzirom na atmosferu krize, nisam siguran da i ove godine možemo išta očekivati, osobito kad je riječ o Appleu
I ja isto velim. Bilo je divno kad su za Božić dijelili k800 i printer za kunu...itd. xperiu i c905 ne spuštaju cijenu od kad ih imaju, tj. za manju cijenu nađeš u oglasniku novog... uglavnom mislim banana situacija.
A kakvo je vaše iskustvo sa itarifom?
Ja imam i300, mislio sam je spustit na i150 kad isteknu onih nekoliko obaveznih mjeseci, ali neću. Prometa iskoristim preko 1GB mjesečno, čak sam i 2 probio jedan mjesec, iskoristim i pozive uključene u tarifu (minute), a poruke kako kad, uglavnom sam tu negdje.
So far, so good...