Jel taj mobitel uopce to ima? Imam tu neke dvije od motorole i od vodafone-a, ali jel ima gdje to skinut sa neta? ja fakat nisam nigdje vidio? Recimo, T610 ima toga na pljeve
Hvala
Printable View
Jel taj mobitel uopce to ima? Imam tu neke dvije od motorole i od vodafone-a, ali jel ima gdje to skinut sa neta? ja fakat nisam nigdje vidio? Recimo, T610 ima toga na pljeve
Hvala
BTW, u motorola tool-u sam si ukljucil opciju RING LIGHTS, jel zna netko čemu služi ta opcija? Jer nikaj ne mogu s tim, nemrem izabrat niš osim "NONE"?
p.s. ovo je best buy godine mobitel, šta se s njim može sve raditi,pa to je nevjerojatno... :thumbup: :thumbup:
Heh-heh-heh...
Prvo, ne smiješ dvaput postat za redom. Ako nešto moraš dodat, editiraš prethodni post. Al to će ti admin napomenut :rolleyes: ;D
To što imaš u rukama je ili v525@v600 ili neispravni v600 :rolleyes: ... Zezam se, očito je v525@v600, što će reći da ima software od v600. v600 ima te ringove naprijed koji mogu žmigati u bojama kod poziva. v525 to nema. Koliko ja znam, to je jedina razlika između dva moba. I cijena, naravno.
Što se tema tiče, nisu baš kao na SE mobovima. Tema ti je na v Motoroli jedan file koji u sebi sadrži samo imena za open/close zvuk, background i još nešto sitno. Plus možeš odabrati jednu od ponuđenih color-shema ili napraviti 1 (jednu) svoju (kao na SE s onim PC programima na njemačkom). I to je to.
Al je čisto dovoljno. Sjeti se kako često mijenjaš teme na SE ili ostalim mobovima? Pregledaš ih hrpu, al se onda odlučiš za jednu i ta ti stoji 100 godina. A za tu frekvenciju mijenjanja ovo je čisto dovoljno...
Ne,mobitel je samo v525, nisam ga flashao na v600, nema potrebe... Nadalje, par pitanja...
1. Moze li se sa softverom od v600 i snimat filmice ili ih samo gledat? Koje su jos koristi za v600 softverom, osim brzine itd... Znaci nesto bas konkretno, nove funkcije?
2. Dodjem u Ring styles, i kaj god da odaberem (loud,soft, vibrate...) i zelim si postaviti odredjeni zvuk zvonjave,samo me nakon par sekundi vrati u glavni izbornik, nemrem nis mijenjat, i vise mi uopce ne zvoni kad me netko zove, koji god ring style izabrao? U cemu je problem? Da vratim originalne seem-ove?
Danke
Molim on topic, za ostala pitanja nove teme otvoriti.
Sad mene nešto zanima - s kojim programom napraviti nove color sheme? ima li neki tutorial? ili di naći već napravljene teme spremne za ubacivanje u mob? I kako se ubacuju?
http://bluedevil.beplaced.com pa pod "programi".. Ima Motorola-tool, pa ima TTC, i još neki (valjda?).
To ti je jedan jedini file, sa tonom boja (R-G-B-alpha), za svaku aplikaciju za svaki dio ekrana definira se boja. Hrpu toga!
Jedina mana je što stane samo jedna shema u jedan file na mob. Ako hoćeš još jednu, moraš pregazit ovu koju si kreirao, itd.
Ima za downloadat tih fileova okolo, viđao sam ih, al vše se ne sjećam gdje. Škvadra ih obično kombinira s nekim wallpaperom (tip Longhorn, tipa WinXP itd)
a spušta se u telefon prek BT-a? Ne kužim ovo s 'jedan file na mob' jel to znači da nemrem ko u SE-u samo filati mob s novim temama, već ima mjesto samo za jednu korisnički kreiranu, ili pak ide preko neke koja je u mobu po defaultu (i kako se odabere preko koje ide)?
Te motorolice zapravo nisu predviđene za rađenje i ubacivanje novih tema kao SE. Zapravo, dosta je teško napravit sve zajedno neku temu, pa da sve paše (od zvuka, wallpapera, color scheme, startup/shutdown animacije...), ali ima i toga za naći po netu. Ja doma imam par takvih full tema i imam dosta ovih color schema samih za sebe kaj su ljudi radili, pa postali na howard forume.
Konkretno color scheme se mogu ubacivat samo jedna po jedna i to samo preko kabela tj sa p2k-manom ili nečim sličnim. Treba preko seemova uključit opciju za custom color scheme i onda uploadat tu svoju (spcolor.sch) u /a/mobile/system/.
Da, točno. SE je mrak po tom pitanju. Valjda mob koji se najviše može modificirat. OVo je nešto, recimo, slično, ali, kako ihaladin veli, ima tonu posla i treba par programčeka (a ne jedan ko za SE). Ali da se napravit.
Praktički je fora u tome da Moto ima onih par definiranih coror-shema (blue, silver, kako već idu) i ti možeš dodat samo jednu jedinu dodatnu (u tom fileu). Ako želiš novu, moraš pregazit tu staru. Dakle, sao jedna custom-shema na mobu odjednom, ne dviej-tri-itd.
Aaa, OK, thnx!
Ma igro bi se ja sa svime time, ali lagano se još bojim, odnosno moram pronaći nekoga tko bi mi sve to pokazao prvi put u živo, od fleshanja, do seemovanja...
Al fakat nije problem... ako te već frka flashat/flexat, ali seemovi su NIŠTA! Skineš seem sa moba, spremiš ga. Napraviš kopiju, editiraš (sa programom), vratiš na mob. I nemaš nikad problema. A ako se desi išta, a što neće, imaš backup... I to je to...
A taman da je ne--znam-kaj, vrijedi ti garancija, tako da u krajnjem slučaju odeš na servis. Al nema teorije da do toga dođe.
Znam (ćitao sam izvještaj) od tipa koji je u seemu uključio sve dflagove odjednom. Ono, sve postavio na on. Veli da je mob počeo žmigat, pali-gasi, poludio. I ništa - ugasio, upalio, vratio originalni seem...i nikom ništa...
Daj Petriću bude ti on.= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Mogu i ja, fakat nemam problema, a imam i sav SW na notebooku. Al' ne da mi se flexat mob ponovo ovak samo... On the other hand, ako ti se nitko drugi ne ponudi...= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Ma treba njega uloviti za rukav a i htio bi da si netko odvoji malo cajta pa da mi to pokaže 'u živo'... no sad ionako imam za štrebati, pa će se to naći na repertoaru tek za tjedan-dva...= Citat =:
Izvorno postao davor