Imam Nokiu 7610 i ima opciju zakljucavanja, tj. kada se koristi ta opcija nemoze se pristupit nijednoj funkciji moba bez sifre, a kako si planiram uzet i Nokiu 6230, zanima me dali i ona ima takvu opciju?
Printable View
Imam Nokiu 7610 i ima opciju zakljucavanja, tj. kada se koristi ta opcija nemoze se pristupit nijednoj funkciji moba bez sifre, a kako si planiram uzet i Nokiu 6230, zanima me dali i ona ima takvu opciju?
Posto je Series40 mob,a to je i 6610i,na kojem nisam vidio tu opciju kod stare mislim da nema,a mozda i ima jer je ipak poslovni model sa brojnijim mogucnostima od 6610i,trebao bi pogledat na Nokiinom site-u,vjerojatno ce ti i tu netko napisat 100%pouzdanu informaciju
sumnjam da s40 to ima.kratko stisni tipku za gašenje i u onom meniju mora biti lock device opcija,ako nema mislim da ništa od toga.
razuvjerite me.
što će ti uz pilu kao 7610 i s40 phone???
long story...
make it short!
Sta su ti ukrali mob,pa ako imas 7610 onda ti 6230 stvarno netreba,osim ako ga bas oces imat
A cuj, nije lose imat 6230 pri ruci, brzi je neg 7610, iako je 7610 puno bolja...
A jos da je preklopna i mal ugodnija na izgledu, kamo srece, zato treba cekat panasonic x700 koji ima sve to, i jos symbian...
Ako sam dobro upucen to je prvi Symbian od strane Panasonica...
Ne bih se nadao bas nekom dobrom proizvodu
sto ce ti panasonic kad imas 7610. al ok 6230 je ok phone, ali on se ne moze bas usporedivati s 7610. i on nema tu funkciju.