Kako da uklonim datum sa displeja,nervira me jer mi pokrije sliku. Da li to moze?
Printable View
Kako da uklonim datum sa displeja,nervira me jer mi pokrije sliku. Da li to moze?
Možeš ga smjestiti lijevo, da nije centriran u opcijama - settings - personalize - home screen - layout.
to znam ali jel moze da se ukloni?
Pogledaj negdje gdje se govori o seemovima, mislim da se može maknut SVE s displaya. Od providera (VIP) preko datuma, ikonica, sim-tam...da ostane full prazan display...
Nemam sad vremena searchat, al sutra mogu pogledat okolo pati javim ako ne nađeš sam do tada
Ajd videcu ali pogledaj i ti
SEEM 01a8_0001 controls Date/'GPRS' displayed in second line of home screen under carrier name
Skini ovaj seem, pa onda skini neki programcic za editiranje seemova ili napravi to rucno hex editom. Ne znam tocno koji je offset...
Hvala ali ne znam ni ja koji je offset,tako da nebi nesto da zeznem ako pocnem da ceprkam
Ja bih rado ceprkao.......al nemam pravac.....
Blue Devil help!
Ovak je... Nemam doma ništa instalirano na PCju. Ni toolse za Motorolu ni hex-editor, ništa. Tako da sutra ujutro mogu napisat ukratko šsts točno treba. Uglavnom, mogu vam ovako pomoć do sutra:
skinite file s ove stranice (jedan seem) 01a8_0001.seem
i uploadajte ga na mob (čisti GPRS sra**a sa displaya, osim kad je GPRS stvarno aktiviran - onda će se pokazati natpis)
treba editirati seem 0032_0001 (netko je već to napomenuo):
offset 74: upisati 40 (za pokazati providera), ili F0 (za maknut providera)
offset 4B: mora biti FF (ako se na offsetu 74 stavi F0, inače ne mora)
I to bi trebalo kompletno očistit display.
Praktički, u 0032 seemu se veli da unjesto datuma upisuje GPRS shit, a u seemu 01a8 su umjesto tog GPRS teksta stavljene 4 razmaknice (4 puta space). Tak da zapravo nekaj piše na tom mjestu, ali to "nekaj" je nevidljivo.
PODSJEĆAM da si svakako backupirate seemove sa moba prije nego ih mijenjate (seem 0032 i seem 01a8)
E hvala ali nisam uspeo,sve sam uradio kako si napisao,ali je opet ostao datum
Meni je pak, uspjelo.......Lik je skroz kralj !
Ako ti je P2K komplikovan, probaj sa Visual Seem-om....
Gde ima da se downloaduje visual seem,i ako ti nije problem da objasnis kako si to radio
http://bluedevil.beplaced.com/programi.htm
Nisam koristio Visual Seem, ali ........ samo njime otvori 01a8_0001 i sve ces VIDJETI...kako mu i samo ime kaze...........
Javi jel proslo....... :thumbup:
E uspeo sam,ail sa visual seemom. Hvala narode!!!!!!!!!!
Ja sam očito kreten,ali nikako ne uspijevam maknuti datum ni logo operatera, a bome ni ona 3 plava kvadratića od GPRS-a. Koristio sam visual seem, i rekao mu da ne napiše nikaj, ali i dalje piše. Molio bih dobre duše da mi kažu korak po korak što trebam napraviti, i KOJE sve fajlove trebam mijenjati?
Hvala
Blue Devil moze mali help...?Pitanje je oko ukljanjanja datuma...promjenim 01a8 i stavim na mob al nista...stavim gprs teks 4 puta space..al nista neuspjesno..
Sta trebam sve promijenit i o cemu ovisi uklanjanje datuma (nemam opcije lijevog poravnavanja)
Ima u seemu 010a_0001, offset 00:
bit0: GPRS auto-attach at power-on (1 on, 0 off) (if bit 1 is on, auto-attach will be off)
bit1: GPRS detach after GPRS data session (bit 0 must be on to activate)
Plus promjena u 01a8_0001: paziti da između slova koja se prkazuju budu uvijek 00 (hex). Dakle, za ne prikazati ništa ide 20 (hex zapis za space) 00 20 00 20 00 20 00 00 (na kraju je 00 00) i sve ostalo je FF.
Plus 0032_0001, offset 40, bit1: display GPRS attached icon (0=off, 1=on)
Plus 0032_0001, offset 60, bit0: 'GPRS Active' text with GPRS PDP Context Icons (1 on, 0 off): ovo služi da se ne prikaže ni "GPRS active" (ako je 0) odnosno da se ipak prikaže (ako je 1) kad je GPRS session aktivan.
U pravilu, ono u 01a8_0001 je sve št treba mijenjati, plus ono u 9. postu u ovom threadu.
Treba mi pomoć oko ovog, nikako ne ide, a i onaj link na početku više ne valja.
Može se i editiranjem Skina. Otvoriš Skin u Skiner4moto (ili nekom drugom editoru) i skroz smanjiš datum ili sat....= Citat =:
Izvorno postao a.k.
= Citat =:
Izvorno postao Doc77
Da, to bi bilo dobro... Samo je jedini problem što L6 nema skinove... Pa trebam neki seem edit ili nešto slično.