Bitan mi je prvenstveno dobar video ali bi bilo pozeljno da ima i dobru sliku (da ima blic ili jako svjetlo)...Bio sam razmisljao ok Lg k990 ali sam na nekim filmicima na youtube-u vidio da onaj touch zna stekat pa moras stiskati 5 puta.
Hvala
Printable View
Bitan mi je prvenstveno dobar video ali bi bilo pozeljno da ima i dobru sliku (da ima blic ili jako svjetlo)...Bio sam razmisljao ok Lg k990 ali sam na nekim filmicima na youtube-u vidio da onaj touch zna stekat pa moras stiskati 5 puta.
Hvala
za te pare nemas sta razmisljat puno... ku990 se moze nac, a definitivno najaci mob u tom pogledu... video snimanje savrseno, vga 30fps u mp4, odlicna slika... a i za slikanje je dobar.. ne volim velike plasticne al ovog nikak da se rjesim zbog dobre kamere... nije touch osjetljiv ko na iphonu, al radi dobro i ne steka nista..
Možeš naći novi K770 za te novce, odličan mobitel. Možeš i rabljeni K800, N73 i KU990, ali budi siguran za što ti kamera treba, jer su sva 4 po namjeni dosta različita.
k800i ima jako loš video, malo se zaletavate , čovjek pita za dobar video ... ak naletiš , za te novce mooožda nadješ n93
Ok,najprije hvala na odg...ma problem je da mi treba 2. mob a na mojoj nokiji e71 postoji bug kada snimam filmove (nema zvuka u zadnjih par sekunda sto me uzasno zvicira)...Pa bi si uzeo jos jedan mob za drugu karticu koji to nadoknaduje. Izgleda da cu si ipak uzeti ku9900...
ako te ne nervira jako sporo učitavanje galerije,slobodno kupi,dobar video i ne šteka...