-
c901 vs c902 vs w705
c901
+ najbolja kamera, xenon flash
-plastika, ne dopada mi se dizajn
c902
+najbolje kuciste, najtanji
-mali ekran, soft touch tipke za kameru
w705
+wifi, najveci ekran
-najlosija kamera
Trenutno sam najblize c902 ali me odbijaju soft touch tipke i mali ekran...
Koji kupiti i zasto? :D
-
C901, najnoviji je (ako se nevaram), ima najbolju kameru, nešto novije aplikacije.. A dizajn je najmanje bitan kad se kupuje mobitel (barem meni).
Šteta samo W705 ima wlan + walkman 3.0..
Stvarno si u teškoj dilemi...
Meni je bitno da su C901 i C902 "obični", dok je W705 slide.
Po tome W705 definitivno ispada iz igre..
Neznam kakve ti mobitele preferiraš, ali ja mrzim preklopne, slidere, rotirajuće..
-
C901 - definitivno. C902 nema što tražiti pored. W705 je dobar, ali je slider.
-
c901 milion puta definitivno!!!
-
Da W705 nije klizni model rekel bi sve za njega.
C902 otpada zbog onih blesavih soft tipkica.
Ostaje C901,dakle C901!
-
w705 mi je ok ali c901 prije bih uzeo. c902 je već cijenom dosta pao i ima ga se u oglasnicima nabaviti po 900 kn odličan ali to mu jedina prednost naspram c901!
-
definitivno c901...
dizajn mi je odličan,baš onak SE klasika ko i c510,5 mpx i xsenon flash,ergonomija,novi je...
-
Kupljen c901...moze lock ;)
-
Ajde molim te ako ti nije teško, napiši par rečenica o mobu.
Kakav je ekran, zvučnik za razgovor, zvučnik za glazbu i brzina softa?
-
Ravilov ce nas u top staviti jer tu pisemo :D Rav ajde prebaci ovo u raspravu o c901, thnx!
Ukratko, prvi dojmovi - kvaliteta izrade vrhunska, naspram c510 koji je cista plastika ovo je pravi uzitak za koristi. Soft skoro identican kao na c510 ali fluidniji. Naime nema povremenih zastajkivanja kakva se dogadaju na 510tki iako je ì ona brza no velim, zna se stiltat na sek-dvije.
Kamera- odlcna, pravo testiranje tek cekam no konacno mob koji koristim,a da je kamera bolja nego na k810 sa moddanim driverima.
Zvuk normalan, nemam jos neka dodatna saznanja.
Ostatak napisem u pravi topic :D za dan-dva...
PS: Uopce nisam znao da je djelomicno metalno kuciste na c901...zato sam i napisao u prvom postu plastiku pod minus...
PS2: Kupio sam srebrni i izgleda punoo bolje od crnog (barem meni).
-
c902 mi se činio kao jako čvrst i kvalitetno izrađen mobitel, jedina zamjerka je bila jako tvrda tipkovnica.
w705 nikako nemoj uzimat, lijepo izgleda al ništa više, nema AF, nema niš... ugl nemoj to kupovat
-
LOL si ti vidio prethodna dva moja posta? Naime kupio sam vec c901...ali hvala na preporuci...