-
Pomoc oko V3
Pozdrav, prijatelj mi dade njegovu v3, u kojoj je sw r374_g_oe.40.9cr, a bl 08.23, i rece da mu stavim neki mp nakon sto je vidio na mojoj e398, eh sad ja nigdje ne mogu da nadjem mp za ovaj bl, da li treba da flashujem novi bl, koji i sa kojim programom... unaprijed hvala.
-
regaj se na www.modmymoto.com i skini si neki modani mp za taj bl.
-
regan sam tamo odavno, ali u tome i jeste problem sto nigdje nema mp-a za ovaj bl 08.23, treba mi mp koji lijepo izgleda,izvlaci sto vise memorije i da ima video recording za bl 08.23, ako takvo nesto opste postoji za ovaj bl, a ako ne kakva je prcedura zapisa novog bl-a?
-
Nadi neki drugi MP pa ga uljepšaj jer nije teško. Takoder se moze editirati SEEM mapa i aktivirati video snimanje,a za brisanje nepotrebnih stvari mozes nac na netu sta cemu sluzi,i sta smijes brisat da bi dobio jos prostora slobodne memorije. Sve sam vidio,al davno je bilo i nisam nikad radio,al moze se i nije nesto pretjerano kpmplicicrano... :google:
-
Evo uspjedoh ba oslobodim malo memorije, procistio ga od raznih g****a, nabacio neki fin skin i sve skupa to fino izgleda, ali tu se javi novi problem a to je kad selektujem stil zvona i pokusam da ga izmjenim(preko telefona naravno) vrati me u glavni meni umjesto da udje u steingse stila zvona probao sam sa master reset i master clean, ali ne pomaze. Sta da radim?
-
Izbrisao si neku melodiju koje ti je bila postavljena kao zvono, u p2k toolsima imaš "Fix melody DB"
-
Riješeno! Tema moze pod kljuc!