[6300] iskustva sa zvukom
Pozdrav!
Zanimaju me vasa iskustva. Kupio sam polovan 6300,i nimalo nisam zadovoljan za glasnocom u zvucniku (ne vanjskom) jer kad s nekim pricam,dosta ga slabo cujem ako je stupanj buke npr. kafic,lagana muzika,razgovor ljudi (znaci nista preglasno). U miru i tisini je O.K,al kad ima malo buke okolo,skoro da je nemoguce komunicirat. Takoder mene ljudi slabije cuju,sto mogu najvjerojatnije zahvalit mikrofonu koji su Nokiaši smjestili ispod kućišta koje je od metala. Mob,iako je polovan,nije lomljen,gnjecen,pokvaren niti dosad popravljan tako da se ovo tome ne moze pripisat.
Na Motoroli koju sam dosad imao i koju jos imam,nema takvih situacija,zvuk je jako glasan i svi me savrseno cuju,pa cu se najvjerojatnije vratit na V360,ali prije toga zelim doznat moze li se softverski pojacat razina glasnoce zvucnika za razgovor i moze li se poradit na osjetljivosti mikrofona.
Na Motoroli sam mogao podesavat softverski s programom glasnocu i savrseno se to na njoj moze podesit,pa ako se moze i na Nokii,rado bih to ucinio,jer mi je mobitel super,al me ovo strasno iritira. Ako netko zna,nek kaze,jer cu bit prisiljen rijesit se moba. Hvala! :wave: