Ljudi moji...nikako da mobitel spojim sa kompjuterom...
prispojim ga instaliram cd i prikaže da je spojen i piše new hardware found ali opet ništa...ne prepoznaje ga nikako...
daj pomozite...ako ikako se može...
Printable View
Ljudi moji...nikako da mobitel spojim sa kompjuterom...
prispojim ga instaliram cd i prikaže da je spojen i piše new hardware found ali opet ništa...ne prepoznaje ga nikako...
daj pomozite...ako ikako se može...
I još jedna stvar...u tele2 mreži sam ga uzeo prije deset dana i likovi nemaju pojma kako da mi spoje internet...strašno...ljudi nemaju pojma kako funkcijonira ovaj novi android software...daj ako itko ima sličnih iskustava javite se a ja ću još uvijek čekati da mi priključe internet...
Prvi problem ne znam jer smo ga mi dobili bez softwarea na test.
Drugi problem? Da Tele2 nema jos automatskih postavki za Internet za Android OS, stoga ucini slijedece:
Settings- Wireless controls- Mobile Networks- Access Point Names- Meni tipka i New APN
Tada u APN postavkama:
Name: Tele2
APN: internet.tele2.hr
Proxy: 130.244.196.090
Port: Nista
Username: Nista
Password: Nista
I to je to, ostale dolje postavke su za MMS i s njima se nisam igrao. Ovo su postavke za Tele2 pretplatnike.
Hvala i od mene,i ja sam imala isti problem....
joj stari...nemaš pojma koliko sam ti zahvalan...puno, puno hvala...nakon 15 dana sam napokon dobio net...hahaha
muku mućim s povezivanjem s kompjuterom usb ili blootothom. uređaj se pronađe ali ne ide.
Možda vam ovo pomogne
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=64643
Hvala na pomoći za USB , ali još plavi zub ne štima :( nikako skužiti. te neka vidljivost te 120 sekundi trajanja idljivosti. Inaće uređaj je fenomenalan i za svaku preporuku.
Ako misliš koristiti BlueTooth za prebacivanje podataka između kompjutera i Galaxy-a, onda si u gadnoj zabludi :p
To NE RADI, BT radi samo za headset, odnosno, BT slušalicu. Nikakakv prijenos između kompjutera ili drugih mobitela nije moguć.
I to za BT se nikak nebude dalo rijesiti, mislim s nekim programom.
Naravno da će se riješiti, kao što se i za ajfon već riješilo (iBluetooth).
Samo mislim da će ga trebati "root-ati" da bi to bilo moguće, a to neće svatko znati...
Sa mobom sam dobil drivere ( PC Studio ), ali gore pise da su za Win 2000, XP i Vistu pa me zanima da li budu radili i na Win 7. Ako je neko probal nek napise iskustva.
To nisu driveri nego PC Studio program koji se npr. koristi za prebacivanje slika...
Naravno da će raditi bez ikakvih instalacija, a sam PC Studio je po meni beskoristan osim za update samog software-a (flash-anje).
zna li neko oče li bit android 2.0 za galaxy??
najvjerojatnije nece jer galaxy ima samo 128mb rama..
Nije rečeno da neće biti, a memorija nije problem za moddan Galaxy koji onda može koristiti SWAP sa interne memorije. To govorim jer je moguće da izađe neki custom ROM sa 2.0 i ako nikad ne osvane originalni 2.0 ROM :)
Molim da se ovaj moj post izbriše jer sam ga postao na krivom mjestu! Hvala!
Ekipa...sve sam pokušao...vezano za spajanje usb sa galaxy-om...
Idem korak po korak...ali kada mobitel spojim sa kompjuterom neće u gornjem dijelu mobitela da mi piše mount...što znam da treba biti kada kablom povežem mobitel i kompjuter...
Unaprijed zahvaljujem na pomoći...i nadam se što skorijem odgovoru...
Moj savjet: zaobići Galaxy u najširem mogućem luku, onome velikome!
Istina, ima uređaj i svojih prednosti, ali neke nedostatke jednostavno
ne mogu previdjeti. Naime, podrška za bluetooth je iznimno loša a
kada sam u Europadrade-u napravio nekoliko upita oko osvježavanja
firmware-a rekli su mi da je bluetooth na navedenome uređaju predviđen
samo i isključivo za bluetooth slušalicu i ništa drugo. Uza sve to da ne
spominjem kako software koji je isporučen sa mobilnim uređajem niti
ne radi, ali, doslovno, ne radi. Jedini što je sa navedenim software-om
moguće je pregledati datotečni sustav i to nakon što se uključe razni
debug modusi i instalira hrpa drivera na računalo za koje ja mislim da
niti njihovi autori u Samsungu ne znaju što točno rade.
Osim bluetootha, tu je još i cijeli niz poruka o nekim nepoznatim
greškama koje se tu i tamo javljaju prilikom korištenja mobilnog telefona
i to bez ikakvoga očitoga razloga. Baterija se prazni užasno brzo ako
se ne puni dok je mobitel ugašen....mislim, zar bi 2010 trebao smatrati
da je normalno gasiti mobitel na 2h dok se puni??? I da, futrola u kojoj
bi kao trebao držati mobilni uređaj prazni bateriju? Mislim, stvarno....
Sve u svemu smatram da je i jedan od razloga kupnje smartphone-a
taj da se ne moram zamarati oko postavki ovoga i onoga, a kod
samsunga malo što radi kako bi trebalo i za najsitnije stvari je potrebno
užasno puno konfiguracije i čitanja raznih foruma.
Samsung Galaxy je poluproizvod i u to sam se na više mjesta uvjerio.
Nažalost, sada sam ugovorom vezan na dvije godine, ali, mobitel na
kojem piše Samsung sam odmah kupio tri puta:
Prvi put, zadnji put i nikad više!
Mislim da nisi u pravu za telefon,ja ga imam neko vrijeme i ok je,sta se tiče bluetooth-a to mi se ne sviđa,ali baterija meni drzi od 3-4 dana tako sta sam sve postavke iskljucio... ukljucujuci i wi fi skeniranje tj, off wifi i baterija mi osjetno duze radi,na marketu se mogu skinut dosta aplikacija ,ako si u nekom kaficu ili imas pristup wifi ju nekom besplatnom,ima ih dosta pa ko zekli nek skida.
telefon je ok,i za tu lovu ,ako ga neko uzima na tele2 pretplatu je po meni ,dobar izbor i radi ok,ostalo je na samom tebi dali si se na neke stvari navikao i tako,
za 1000 kn je dobar izbor
@msva
iz svega navedenog što si rekao čini mi se da ti nisi nikad ni imao punokrvni smartphone, pa ti sad neke stvari smetaju.
Sa Galaxy-em se treba znati služiti i po većini korisnika on ima PREMALO opcija za namještanje. Bit Smartphone i je da se sve do najsitnijih detalja može namjestiti kako kome odgovara.
Žao mi je da si razočaran, ali isto bi ti se dogodilo i da si kupio neki najskuplji uređaj koji postoji (npr. Nexus, HTC HD2...).
Što se tiče punjenja baterije mobitel se ne treba gasiti i naspram drugih smartphone-ova baterija traje poprilično dugo.
@msva je sve dobro reko, btw. ajde nebi se ocekivalo da covjek s toliko postova kao Vi pise ovakve stvari. Inace evo, neznam namjestit bt obex kad vec imate tako mnogo iskustva s SP.
Podrska je nikakva za samsung i drugo razocarenje za mene od samsunga.
Prvo G810 i loša kopija kakve s60 nokije pa pa mjenjat rom (flashat) da bi mogo stavit crackirani program.
Ako oce bilo tko android neka uzme htc magic ili hero, jer u samsungu nema zivota...