imam nokiu 6220classic a prijatelj mi nudi lg wievty.da li da promijenim.hvala unaprijed.
Printable View
imam nokiu 6220classic a prijatelj mi nudi lg wievty.da li da promijenim.hvala unaprijed.
Stvar ukusa,osobno nebi dal 6220 za Lg jer je u prednosti kaj ima Gps.
Jedina mana na 6220 je relativno mali zaslon,zbog toga sam ju prodal nakon 2 mjeseca i kupil N82.
Konacno Lg je jedino u prednosti zbog veceg zaslona,sa druge strane Nokia ima pravu tipkovnicu i to dosta dobru.
ja isto nebi mijenjao 6220 (smartfone) za viewty (dummy)
sad što ti više odgovara touchscreen ili fizička tipkovnica, nokia ili lg
Također, ostani na Nokiji.
hvala svima ,ostajem na nokiji
Ta Nokia ima strašne specifikacije. Nikad nisam imao povjerenja u LG, česti problemi sa softwerom.
hvala i doboju od tuzle.nego 6220 ima super opcije osim malo škripavog kućišta i tipki al šta ćeš nikad ne može imati sve,ionako će biti kratko kod mene.Mustafa imaš li gdje u doboju kakvog dobrog distributera polovnjaka,ovi u tuzli imaju žalosnu ponudu...
Sad....nije baš pohvalno. Ima par radnji koji, pored novih, rade i sa polovnjacima. Znači, stavljaju novu masku, srede sistem, otklone moguće smetnje.... Naravno, cijena je nešto veća nego u oglasnicima, ali zato dobiješ sređen mob koji još može šljakati. Za dealere, stvarne ne znam jer inače ne kupujem polovne mobove. Mogu se raspitati za dalje.
ok raspitaj mi koliko košta polovna n 82 pa javi,možeš li zamislit da ovi na pijaci u tuzli nemaju ni jedan pristojan tel osim jednog k850.