-
v3x- kako flashati?
kupio sam motorolu v3x i sad kad idem slikati telefon mi baci poruku capture failed i mob mi nikakonece prepoznati muziku sa kartice on ju prepozna karticu ali nece nista prikazati snje pa bih nolio pomoc sta da napravim i kako jer sam nov kad je u pitanju flesanje i stavljanje novog softa zahvaljujem na pomoči unaprijed
-
-
to sam i mislioali kaosto sam rekao nemam pojma o tome tak ako bi mi netko rekao kako to napraviti i s kojim programima bio bi vrlo zahvalan
-
Treba ti RSD lite, driveri i monster za tvoj mob.
1.Instaliraš RSD i pokreneš
2. Mob uključiš u boot modu pritiskom na */# + crvena tipka
3. Spojiš mob i instaliraš drivere
4.U RSD-u odabereš svoj MP i flešaš.
-
gdi bi bilo najbolje skinuti potreban program i drivere
-
-
puno hvala na pomoči uspio fleshati i radi kao sat samo ponekad zna kamera zastekati
-
to je vjerojatno do flasha. probaj neki drugi stavit. kamera ne bi trebala štekat.
-
najprije isprike na smetnji, naime trebala bi mi vaša pomoć oko motorole motoriziz3, mob mi nije prikazivao ulazne pozive te sam po uputstvu s ove stranice..
skinuo programe... rsd upalio ga te instalirao R452F_G_08.01.10R_PDS002_LP0015_
DRM0101_VSTG_30D_0d10_JPJAVA_G_08_R452FDI_03_00_0D R_GSTCNRYRT679ET058_1FF a, nakon toga sam se spremio instalirati monsterpack. prilikom instalacije prvog programa mob mi se ugasio i sad ga uopće više nemogu pokrenuti. potpuno je mrtav.
može li pomoć? kako dalje....
programe sam skinuo s gogs-ove stranice, a slijedio sam debeliz-ovo objašnjenje...
hvala
-
Da li ti je baterija bila puna prije flešanja?
Upali mob u bl modu i flešaj MP.
-
Jel pašu verzija bootloadera s moba na firmwareu ?
-
evo pokušao ga dignuti u boot mod-u..*/# + crvena tipka, ali uopće ne reagira..
baterija je bila puna prilikom te operacije...
citt....Jel pašu verzija bootloadera s moba na firmwareu ?...ne razumijem baš ovo pitanje...
..u vašem potpis. vidim da koristimo isti mob..jel imate ideju kako da ga ponovo probudim, i s čime da flesham..koji program?