Zna li iko mogu li se igrat one igre sa fejsa prek mobitela npr. Texas holdem i druge. Morate znati da mi mobitel ne podržava flash aplikacije.
Printable View
Zna li iko mogu li se igrat one igre sa fejsa prek mobitela npr. Texas holdem i druge. Morate znati da mi mobitel ne podržava flash aplikacije.
Pa ako ti ne podržava flash, sigurno nećeš moći pokrenuti te igre..
A i za večinu bi ja mislim trebao TS..
Ako vam išta znači mogu na mobu pokrenut animacije u flashu ( shockwave flash) al mi ne more one sa koma macromediine
ima li poker texas holdem sa facebooka za wm, htc hd , aplikacija kao za iphone? to bi bilo odlicno
postoji aplikacija za iPhone odavno za Texas Holdem iz Facebooka.
U aplikaciji se upišu korisnički podaci za Facebook kod prvog starta i piči!
Znači to je baš onaj Texas Holdem iz Fejsa, ne obična igra. Svi rezultati se update-aju na Fejsu...
Naravno, ovo može podržavati samo najnaprdniji uređaj na tržištu - ajfon. Na ostalim platformama ništa ;) :gun:
a na omnii HD nemogu igrat poker bas na fejsu?probo sam nes al nisam uspio pa pitam:D?
ma to je jedina dobra stvar na iphone-u ta holdem aplikacija, sve ostalo mi je za drek :)
steta sto nema za wm, al jebes facebook, treba napravit da se moze normalno po serverima za pare igrat ko na kompu..to bi bio biznis, tada bi cak i gejphone zadrzao...