-
HP 550 problem s mrezom
Frendu dosla oprema za se spojit na net pa me zvao da ga spojim. Za podesit modem treba putem LAN-a uc u modem i podesit,al kod njega ne mogu nikako. Mrezna kartica je odavno instalirana,podesio sam IP adrese,DNS i sve zivo te mi pise da je local area conecction spojeno i sve 5. Odem tad u internet browser da s adresom 192.168.1.1 (kako sam podesio u TCP/IP postavkama mrezne veze) udem u modem al ne mrda nista... Spojen je,al mi ne mrda i ne mogu uc u modem a USB kabel nemam za se spojit s modemom... Sta sad?
EDIT: Ma da das Boga... Sve sam instalirao i protokole i cliente i sve zivo,al ni milimetra nisam isao naprijed...
Cak sam nasao i druge drivere na netu,al đaba... Status coneccted,brzina 100 i sve 5,al doc do modema nema sanse...
Mislim da nema druge nego otic sutra s mojim laptopom tamo i podesit modem pa se tek onda spojit s frendovim bezicno i amen...
Ako imate do sutra popodne neki prijedlog,bio bih zahvalan.... :wave:
-
Danas bio sa svojim laptopom kod frenda,spojio se s njim preko mrezne kartice i LAn kabela na frendov modem i podesio bezicnu WLAN mrežu,i tek onda sam se s frendovim kompom na nju spojio bezicno i pokrenuo internet. Zicno nikako,al bezicno ide bez beda. Neki je belaj s mreznom karticom na frendovom laptopu,iako sve izgleda ispravno i pise da sve radi,lokalna mreza,brzina i ostali parametri... :dunno:
:tclosed: